Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2016 - 10:25, Güncelleme: 11.11.2016 - 10:25
 

Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi

Sarıgöl Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 78. yılı dolayısıyla bir anma gecesi düzenlendi. Gecede Sarıgöl Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu tarafından Atatürk’ün...
Sarıgöl Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 78. yılı dolayısıyla bir anma gecesi düzenlendi. Gecede Sarıgöl Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu tarafından Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan bir konser verildi.Sarıgöl Belediye Düğün salonunda verilen konsere Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, daire amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.Sarıgöl Belediyesi Sanat Yönetmeni Barış Uzgidim tarafından Atatürk’ün zeybek oyunu gölge oyunu şeklinde izleyicilere sunulurken gösteri büyük alkış aldı. Etkinlikte Atatürk’ün hayatı konulu video gösterinin ardından Sarıgöl Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu Şef Semih Ogan önderliğinde Atatürk’ün sevdiği şarkıları icra etti. Konser sonunda izleyenler koroya ayakta alkışladı.Konser sonunda koro şefi Semih Ogan’a çiçek vererek kutlayan Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk yaptığı konuşmasında, "Bugün üzüntümüz büyük, Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına her zaman sahip çıkacağız ve daha ileriye götürmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu vesile ile Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi şükranla anıyorum." dedi.
Sarıgöl Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 78. yılı dolayısıyla bir anma gecesi düzenlendi. Gecede Sarıgöl Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu tarafından Atatürk’ün...
Sarıgöl Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 78. yılı dolayısıyla bir anma gecesi düzenlendi. Gecede Sarıgöl Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu tarafından Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan bir konser verildi.
Sarıgöl Belediye Düğün salonunda verilen konsere Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, daire amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Sarıgöl Belediyesi Sanat Yönetmeni Barış Uzgidim tarafından Atatürk’ün zeybek oyunu gölge oyunu şeklinde izleyicilere sunulurken gösteri büyük alkış aldı. Etkinlikte Atatürk’ün hayatı konulu video gösterinin ardından Sarıgöl Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu Şef Semih Ogan önderliğinde Atatürk’ün sevdiği şarkıları icra etti. Konser sonunda izleyenler koroya ayakta alkışladı.
Konser sonunda koro şefi Semih Ogan’a çiçek vererek kutlayan Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk yaptığı konuşmasında, "Bugün üzüntümüz büyük, Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına her zaman sahip çıkacağız ve daha ileriye götürmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu vesile ile Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi şükranla anıyorum." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.