Atman’ı duygulandıran ziyaret

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2016 - 16:16, Güncelleme: 08.11.2016 - 16:16
 

Atman’ı duygulandıran ziyaret

Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Başkanıyken Manisa Halk Sağlığı İl Müdürü olarak atanan Uzm. Dr. Ümit Atman’a ziyaretler devam ediyor. Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi çalışanlarının hayırlı olsun ziyaretinde ise duygusal anlar...
Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Başkanıyken Manisa Halk Sağlığı İl Müdürü olarak atanan Uzm. Dr. Ümit Atman’a ziyaretler devam ediyor. Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi çalışanlarının hayırlı olsun ziyaretinde ise duygusal anlar yaşandı.Şehzadeler İlçe Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Ümit Atman’ı makamında ziyaret etti. Başkan yardımcısı Önal, “Manisa adına çalışmalarınızı biliyoruz. İl genelinde çok güzel hizmetleriniz var. Bu açıdan Manisa adına çok daha verimli çalışmalar yapacağınıza güvencimiz tam. Bizler de bu çalışmalarda sizlerle beraber hareket etmekten mutluluk duyacağız. Allah hayırlı güzel işleri hep beraber yapabilmeyi nasip etsin. Yeni görevinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.Atman ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizimle beraber devlet ve millet adına yapılacak hizmetlerde yanımızda olacağınız ve bu iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Hep beraber çok güzel projeler oluşturma adına bizlerde elimizden gelen gayreti göstereceğiz’’ şeklinde konuştu.Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi eski başkanlarının yanındaydıGün içinde Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi çalışanlarının da hayırlı olsun ziyaretini kabul eden Atman mesai arkadaşlarının iyi niyet temennilerini mutlulukla karşıladığını ifade ederek, “Biz sadece yer değiştirdik ama hedefimiz devlet millet adına artı değerler ortaya koyabilmek. Bunu bugüne kadar nasıl beraber uğraş verdiysek yine her çalışmayı beraber gerçekleştireceğiz’’ dedi.Duygusal anlar yaşandıYunusemre Toplum Sağlığı Merkezi çalışanları ise Atman’ın bu göreve gelmiş olması adına mutlu olduklarını ancak ayrı mekanlarda çalışacak olmalarının üzüntüsünü taşıdıklarını belirtti. Personel arasında geçen konuşma esnasında göz yaşlarına hakim olamayanlar ise dikkatlerden kaçmadı.
Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Başkanıyken Manisa Halk Sağlığı İl Müdürü olarak atanan Uzm. Dr. Ümit Atman’a ziyaretler devam ediyor. Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi çalışanlarının hayırlı olsun ziyaretinde ise duygusal anlar...
Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Başkanıyken Manisa Halk Sağlığı İl Müdürü olarak atanan Uzm. Dr. Ümit Atman’a ziyaretler devam ediyor. Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi çalışanlarının hayırlı olsun ziyaretinde ise duygusal anlar yaşandı.
Şehzadeler İlçe Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Ümit Atman’ı makamında ziyaret etti. Başkan yardımcısı Önal, “Manisa adına çalışmalarınızı biliyoruz. İl genelinde çok güzel hizmetleriniz var. Bu açıdan Manisa adına çok daha verimli çalışmalar yapacağınıza güvencimiz tam. Bizler de bu çalışmalarda sizlerle beraber hareket etmekten mutluluk duyacağız. Allah hayırlı güzel işleri hep beraber yapabilmeyi nasip etsin. Yeni görevinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Atman ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizimle beraber devlet ve millet adına yapılacak hizmetlerde yanımızda olacağınız ve bu iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Hep beraber çok güzel projeler oluşturma adına bizlerde elimizden gelen gayreti göstereceğiz’’ şeklinde konuştu.
Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi eski başkanlarının yanındaydı
Gün içinde Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi çalışanlarının da hayırlı olsun ziyaretini kabul eden Atman mesai arkadaşlarının iyi niyet temennilerini mutlulukla karşıladığını ifade ederek, “Biz sadece yer değiştirdik ama hedefimiz devlet millet adına artı değerler ortaya koyabilmek. Bunu bugüne kadar nasıl beraber uğraş verdiysek yine her çalışmayı beraber gerçekleştireceğiz’’ dedi.
Duygusal anlar yaşandı
Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi çalışanları ise Atman’ın bu göreve gelmiş olması adına mutlu olduklarını ancak ayrı mekanlarda çalışacak olmalarının üzüntüsünü taşıdıklarını belirtti. Personel arasında geçen konuşma esnasında göz yaşlarına hakim olamayanlar ise dikkatlerden kaçmadı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.