Ayyıldızspor şampiyonluğunu ilan etti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2019 - 12:38, Güncelleme: 21.05.2019 - 12:38
 

Ayyıldızspor şampiyonluğunu ilan etti

Salihli ekiplerinin yer aldığı Manisa 2. Amatör Küme H Grubu’nda Ayyıldızspor, ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederken, Kurtuluşspor ise play-off oynamaya hak kazandı. Manisa 2. Amatör H Grubu’nda ligin bitimine 1 hafta kala...
Salihli ekiplerinin yer aldığı Manisa 2. Amatör Küme H Grubu’nda Ayyıldızspor, ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederken, Kurtuluşspor ise play-off oynamaya hak kazandı. Manisa 2. Amatör H Grubu’nda ligin bitimine 1 hafta kala Salihli Sanayispor’un maça çıkmamasıyla 3-0 hükmen galip ayrılan Salihli’nin en yeni kulübü Ayyıldızspor, kurulduğunun ilk yılında hem şampiyon oldu, hem de adını 1.Amatör Küme’ye yazdırdı. Ayyıldızspor önümüzdeki sezon Salihli’yi 1. Amatör Küme’de temsil edecek. Öte yandan H Grubu’nda play-off mücadelesi veren Kurtuluşspor ise İsmail Doğan Erdinç Stadı’nda oynadığı maçta rakibi Razlıspor’u 1-0 yendi. Kurtuluşspor elde ettiği bu galibiyet ile play-off oynamaya hak kazandı. Kurtuluşspor’da play-offlarda başarılı sonuçlar elde edip, adını yıllar sonra yeniden 1. Amatör Küme’ye yazdırmak istiyor. Ayrıca ligin son haftasında şampiyon Ayyıldızspor, Razlıspor ile karşılaşırken, Kurtuluşspor ise Yıldızgücü ile karşı karşıya gelecek.
Salihli ekiplerinin yer aldığı Manisa 2. Amatör Küme H Grubu’nda Ayyıldızspor, ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederken, Kurtuluşspor ise play-off oynamaya hak kazandı. Manisa 2. Amatör H Grubu’nda ligin bitimine 1 hafta kala...

Salihli ekiplerinin yer aldığı Manisa 2. Amatör Küme H Grubu’nda Ayyıldızspor, ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederken, Kurtuluşspor ise play-off oynamaya hak kazandı.

Manisa 2. Amatör H Grubu’nda ligin bitimine 1 hafta kala Salihli Sanayispor’un maça çıkmamasıyla 3-0 hükmen galip ayrılan Salihli’nin en yeni kulübü Ayyıldızspor, kurulduğunun ilk yılında hem şampiyon oldu, hem de adını 1.Amatör Küme’ye yazdırdı. Ayyıldızspor önümüzdeki sezon Salihli’yi 1. Amatör Küme’de temsil edecek.

Öte yandan H Grubu’nda play-off mücadelesi veren Kurtuluşspor ise İsmail Doğan Erdinç Stadı’nda oynadığı maçta rakibi Razlıspor’u 1-0 yendi. Kurtuluşspor elde ettiği bu galibiyet ile play-off oynamaya hak kazandı. Kurtuluşspor’da play-offlarda başarılı sonuçlar elde edip, adını yıllar sonra yeniden 1. Amatör Küme’ye yazdırmak istiyor.

Ayrıca ligin son haftasında şampiyon Ayyıldızspor, Razlıspor ile karşılaşırken, Kurtuluşspor ise Yıldızgücü ile karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.