Bakan Yardımcısına Salihli kirazı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2018 - 10:15, Güncelleme: 13.06.2018 - 10:15
 

Bakan Yardımcısına Salihli kirazı

Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci’ye ilçenin Allahdiyen Mahallesine has tescilli Salihli Kirazını ikram etti.Ankara’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu...
Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci’ye ilçenin Allahdiyen Mahallesine has tescilli Salihli Kirazını ikram etti.Ankara’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci’yi ziyaret eden Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy, ziyarette Salihli tarım sektörünün ve bölgenin önde gelen ihracat ürünlerinden olan Sultaniye çekirdeksiz kuru üzüm ve kirazda yaşanan gelişmeler hakkında bilgiler verdi. Aksoy, “Amacımız Salihli ile adı özdeşleşmiş Salihli Kirazı ile Çekirdeksiz Kuru Üzümü tüm bürokratlarımıza ikram ederek sektör hakkında kendilerini bilgilendiriyoruz. Amacımız damaklarda Salihli Kirazının tadını bıraktığımız gibi hafızalara da Salihli’nin adını kaydetmek” dedi.Borsa Başkanı ziyaret sonrası Bakan Yardımcısı Çiftçi ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na tescilli dünyaca ünlü Salihli Kirazını ikram etti.
Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci’ye ilçenin Allahdiyen Mahallesine has tescilli Salihli Kirazını ikram etti.Ankara’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu...

Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci’ye ilçenin Allahdiyen Mahallesine has tescilli Salihli Kirazını ikram etti.

Ankara’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci’yi ziyaret eden Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy, ziyarette Salihli tarım sektörünün ve bölgenin önde gelen ihracat ürünlerinden olan Sultaniye çekirdeksiz kuru üzüm ve kirazda yaşanan gelişmeler hakkında bilgiler verdi. Aksoy, “Amacımız Salihli ile adı özdeşleşmiş Salihli Kirazı ile Çekirdeksiz Kuru Üzümü tüm bürokratlarımıza ikram ederek sektör hakkında kendilerini bilgilendiriyoruz. Amacımız damaklarda Salihli Kirazının tadını bıraktığımız gibi hafızalara da Salihli’nin adını kaydetmek” dedi.

Borsa Başkanı ziyaret sonrası Bakan Yardımcısı Çiftçi ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na tescilli dünyaca ünlü Salihli Kirazını ikram etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.