Balıkesir ve Manisa valileri bir araya geldi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2016 - 17:25, Güncelleme: 15.11.2016 - 17:25
 

Balıkesir ve Manisa valileri bir araya geldi

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e Nezaket Ziyaretinde Bulundu.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e nezaket ziyaretinde bulundu.Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’yı valilik önünde karşıladı.Ziyaretinde ilk olarak Valilik Ziyaret defterini imzalayan Vali Yazıcı, Vali Güvençer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak için geldiklerini belirtti.Vali Mustafa Hakan Güvençer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’ya teşekkür etti.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e Nezaket Ziyaretinde Bulundu.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’yı valilik önünde karşıladı.
Ziyaretinde ilk olarak Valilik Ziyaret defterini imzalayan Vali Yazıcı, Vali Güvençer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak için geldiklerini belirtti.
Vali Mustafa Hakan Güvençer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’ya teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.