Balkan Türklerinden Vali Güvençer’e ziyaret

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2016 - 18:16, Güncelleme: 02.12.2016 - 18:16
 

Balkan Türklerinden Vali Güvençer’e ziyaret

Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Başkanı Zürfettin Hacıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Manisa’da yapacakları konfederasyon toplantısı öncesi Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti.Ziyarette, Başkan Hacıoğlu’nun...
Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Başkanı Zürfettin Hacıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Manisa’da yapacakları konfederasyon toplantısı öncesi Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti.Ziyarette, Başkan Hacıoğlu’nun yanı sıra Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mukremin Duygun, Basın ve Yayından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İzzet Altuntaş, Edirne Balkan Türkleri Federasyonu Başkanı ve Konfederasyon Başkan Yardımcısı Nedim Dönmez, Yönetim Kurulu üyesi Ali Sert ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergun Aksoy yer aldı. Ziyarette Vali Güvençer’e bilgi veren Başkan Zürfettin Hacıoğlu, “Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu, Türkiye’de 36 ilde örgütlenmiş 9 federasyon ve 200’e yakın dernekten oluşan bir konfederasyon çatısı. Edirne’den Iğdır’a kadar, Diyarbakır’dan Samsun’a kadar, bütün illerde Balkan Rumeli Türkleri dernekleşmiş durumdalar. Bunlardan birçoğu hali hazırda konfederasyon çatısı altındaki federasyonlara üye olmadıkları için onlardan haberimiz yok. Biz bugün buraya Sayın Valimize Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu olarak hem tanışmak hem de fikir alışverişinde bulunmak için geldik” dedi.Vali Güvençer de ziyaret nedeniyle teşekkür ederek kendilerini Manisa’da görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Başkanı Zürfettin Hacıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Manisa’da yapacakları konfederasyon toplantısı öncesi Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti.Ziyarette, Başkan Hacıoğlu’nun...
Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Başkanı Zürfettin Hacıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Manisa’da yapacakları konfederasyon toplantısı öncesi Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Başkan Hacıoğlu’nun yanı sıra Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mukremin Duygun, Basın ve Yayından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İzzet Altuntaş, Edirne Balkan Türkleri Federasyonu Başkanı ve Konfederasyon Başkan Yardımcısı Nedim Dönmez, Yönetim Kurulu üyesi Ali Sert ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergun Aksoy yer aldı. Ziyarette Vali Güvençer’e bilgi veren Başkan Zürfettin Hacıoğlu, “Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu, Türkiye’de 36 ilde örgütlenmiş 9 federasyon ve 200’e yakın dernekten oluşan bir konfederasyon çatısı. Edirne’den Iğdır’a kadar, Diyarbakır’dan Samsun’a kadar, bütün illerde Balkan Rumeli Türkleri dernekleşmiş durumdalar. Bunlardan birçoğu hali hazırda konfederasyon çatısı altındaki federasyonlara üye olmadıkları için onlardan haberimiz yok. Biz bugün buraya Sayın Valimize Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu olarak hem tanışmak hem de fikir alışverişinde bulunmak için geldik” dedi.
Vali Güvençer de ziyaret nedeniyle teşekkür ederek kendilerini Manisa’da görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.