Başarılar bir bir geliyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2017 - 11:54, Güncelleme: 14.03.2017 - 11:54
 

Başarılar bir bir geliyor

Kendi ligini şampiyon bitirdikten sonra Play Off’lara katılmaya hak kazanan Yunusemre Belediyespor U-17 Takımı, Play-Off’ları da şampiyon tamamlayarak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.Daha önce U-15 takımı Türkiye Şampiyonasına...
Kendi ligini şampiyon bitirdikten sonra Play Off’lara katılmaya hak kazanan Yunusemre Belediyespor U-17 Takımı, Play-Off’ları da şampiyon tamamlayarak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.Daha önce U-15 takımı Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanan Yunusemre Belediyespor’da U-17 takımı da Türkiye Şampiyonasına gitme başarısı gösterdi.Elde edilen başarıların kendilerini gururlandırdığını anlatan Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, bu başarının tesadüf olmadığının altını çizdi. Alkan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Futbolda ve tüm branşlarımızda altyapıya büyük önem vermekteyiz. Altyapı takımlarımız başarıdan başarıya koşuyor. Bu durum bizleri sevindiriyor. Daha önce U-15 takımımız şampiyon olup Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazanmıştı. U-17 takımımızda kendi liginde ve Play- Off’larda birinci olarak Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı. Hocamızı ve futbolcu kardeşlerimizi başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.
Kendi ligini şampiyon bitirdikten sonra Play Off’lara katılmaya hak kazanan Yunusemre Belediyespor U-17 Takımı, Play-Off’ları da şampiyon tamamlayarak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.Daha önce U-15 takımı Türkiye Şampiyonasına...

Kendi ligini şampiyon bitirdikten sonra Play Off’lara katılmaya hak kazanan Yunusemre Belediyespor U-17 Takımı, Play-Off’ları da şampiyon tamamlayarak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Daha önce U-15 takımı Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanan Yunusemre Belediyespor’da U-17 takımı da Türkiye Şampiyonasına gitme başarısı gösterdi.

Elde edilen başarıların kendilerini gururlandırdığını anlatan Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, bu başarının tesadüf olmadığının altını çizdi. Alkan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Futbolda ve tüm branşlarımızda altyapıya büyük önem vermekteyiz. Altyapı takımlarımız başarıdan başarıya koşuyor. Bu durum bizleri sevindiriyor. Daha önce U-15 takımımız şampiyon olup Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazanmıştı. U-17 takımımızda kendi liginde ve Play- Off’larda birinci olarak Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı. Hocamızı ve futbolcu kardeşlerimizi başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.