Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Manisa’da panele katılacak

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2017 - 16:19, Güncelleme: 24.02.2017 - 16:19
 

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Manisa’da panele katılacak

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şubesi ile İmtiyaz Sahipliğini Buğra Görkem Özdağ’ın yaptığı Enpolitik Haber Sitesi işbirliğinde 26 Şubat Pazar günü Manisa Kültür Merkezi Lale Salonunda yapılacak olan “28 Şubat’tan 15 Temmuz’a...
Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şubesi ile İmtiyaz Sahipliğini Buğra Görkem Özdağ’ın yaptığı Enpolitik Haber Sitesi işbirliğinde 26 Şubat Pazar günü Manisa Kültür Merkezi Lale Salonunda yapılacak olan “28 Şubat’tan 15 Temmuz’a Darbeler ve FETÖ İhaneti" adlı panelin son hazırlıkları tamamlandı. Konusunda uzman aydın, akademisyen ve yazarların konuşmacı olarak katılacağı panelin öncülüğünü AK Parti Manisa Milletvekili ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şubesi Başkanı Doç. Dr. Selçuk Özdağ üstlenirken panelin onur konuğu ise Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş olacak.Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş “28 Şubat’tan 15 Temmuz’a Darbeler ve FETÖ İhaneti" adlı panele katılmak üzere Manisa’ya gelecek. 25 Şubat Cumartesi günü Ankara’da gerçekleşecek olan Evet kampanyası tanıtım programının hemen ardından AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ ile birlikte Manisa’ya gelecek olan Kurtulmuş’un yanısıra panelin konuşmacıları ve davetliler aynı gün Manisa’ya gelerek Saruhan Otel’de konaklayacaklar.Gün boyu sürecek olan Panel 09.00’da AK Parti Manisa Milletvekili ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şubesi Başkanı Doç. Dr. Selçuk Özdağ’ın yapacağı açılış konuşmasıyla başlayacak. Özdağ’ın konuşmasının ardından Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş gündeme ve panele ilişkin önemli açıklamalarda bulunacak.Panelin program akışı belli olduKonuşmaların ardından Gazeteci Serdar Arseven moderatörlüğünde yapılacak panelin 1. oturumunda eski bakanlardan Hasan Celal Güzel, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, 28 Şubat’ın sembol ismi Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eski Rektörü ve enpolitik.com yazarı Prof. Dr. Seyit Mehmet Şen ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş söz alacak. Sabah gerçekleşecek olan birinci oturumun ardından başlayacak olan ikinci oturumun moderatörlüğünü ise gazeteci Erkan Tan üstlenecek. İkinci oturumun konuşmacıları ise Türkiye Yazarlar Birliği Vakfı Başkanı D. Mehmet Doğan, İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Sözcüsü ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türk Grubu Üyesi AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, gazeteci Ekrem Kızıltaş ve enpolitik.com yazarı Kerime Yıldız olacak. "28 Şubat’tan 15 Temmuz’a Darbeler ve FETÖ İhaneti" konulu panel Sanatçı Ahmet Yenilmez’in de sahne almasıyla son bulacak. enpolitik.com’un fikir babası ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şube Başkanı, AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ "28 Şubat başta olmak üzere darbeleri ve FETÖ ihanetini konuşacağımız panelimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum" dedi.
Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şubesi ile İmtiyaz Sahipliğini Buğra Görkem Özdağ’ın yaptığı Enpolitik Haber Sitesi işbirliğinde 26 Şubat Pazar günü Manisa Kültür Merkezi Lale Salonunda yapılacak olan “28 Şubat’tan 15 Temmuz’a...

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şubesi ile İmtiyaz Sahipliğini Buğra Görkem Özdağ’ın yaptığı Enpolitik Haber Sitesi işbirliğinde 26 Şubat Pazar günü Manisa Kültür Merkezi Lale Salonunda yapılacak olan “28 Şubat’tan 15 Temmuz’a Darbeler ve FETÖ İhaneti" adlı panelin son hazırlıkları tamamlandı. Konusunda uzman aydın, akademisyen ve yazarların konuşmacı olarak katılacağı panelin öncülüğünü AK Parti Manisa Milletvekili ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şubesi Başkanı Doç. Dr. Selçuk Özdağ üstlenirken panelin onur konuğu ise Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş olacak.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş “28 Şubat’tan 15 Temmuz’a Darbeler ve FETÖ İhaneti" adlı panele katılmak üzere Manisa’ya gelecek. 25 Şubat Cumartesi günü Ankara’da gerçekleşecek olan Evet kampanyası tanıtım programının hemen ardından AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ ile birlikte Manisa’ya gelecek olan Kurtulmuş’un yanısıra panelin konuşmacıları ve davetliler aynı gün Manisa’ya gelerek Saruhan Otel’de konaklayacaklar.

Gün boyu sürecek olan Panel 09.00’da AK Parti Manisa Milletvekili ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şubesi Başkanı Doç. Dr. Selçuk Özdağ’ın yapacağı açılış konuşmasıyla başlayacak. Özdağ’ın konuşmasının ardından Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş gündeme ve panele ilişkin önemli açıklamalarda bulunacak.

Panelin program akışı belli oldu

Konuşmaların ardından Gazeteci Serdar Arseven moderatörlüğünde yapılacak panelin 1. oturumunda eski bakanlardan Hasan Celal Güzel, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, 28 Şubat’ın sembol ismi Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eski Rektörü ve enpolitik.com yazarı Prof. Dr. Seyit Mehmet Şen ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş söz alacak. Sabah gerçekleşecek olan birinci oturumun ardından başlayacak olan ikinci oturumun moderatörlüğünü ise gazeteci Erkan Tan üstlenecek. İkinci oturumun konuşmacıları ise Türkiye Yazarlar Birliği Vakfı Başkanı D. Mehmet Doğan, İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Sözcüsü ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türk Grubu Üyesi AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, gazeteci Ekrem Kızıltaş ve enpolitik.com yazarı Kerime Yıldız olacak. "28 Şubat’tan 15 Temmuz’a Darbeler ve FETÖ İhaneti" konulu panel Sanatçı Ahmet Yenilmez’in de sahne almasıyla son bulacak. enpolitik.com’un fikir babası ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şube Başkanı, AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ "28 Şubat başta olmak üzere darbeleri ve FETÖ ihanetini konuşacağımız panelimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.