Başkan Akın Kariyer Günleri’ne konuk oldu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2019 - 13:50, Güncelleme: 18.12.2019 - 13:50
 

Başkan Akın Kariyer Günleri’ne konuk oldu

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Kent Eğitim Koleji Turgutlu Kampüsünde Düzenlenen Kariyer Günlerine Misafir Oldu, Öğrencilerle Bir Araya Geldi.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Kent Eğitim Koleji Turgutlu Kampüsünde düzenlenen Kariyer Günlerine misafir oldu, öğrencilerle bir araya geldi. Çetin Akın Kent Eğitim Koleji Turgutlu Kampüsünün misafiri olarak Kariyer Günleri kapsamında öğrencilerle buluştu. Yaklaşık 1 saat süren programda Başkan Akın öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Belediye Başkanlığı süreci, hayata geçirmek istediği projeler ve öğrencilerin gelecek planlarının konuşulduğu program sonrası Başkan Akın öğrencilerin ricasını kırmayarak sahneden selfie yaptı. Gençlerle bir arada olmaktan her zaman çok keyif aldığını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Gençlerimizle bir arada olmak bize hem keyif hem de çok büyük bir enerji veriyor. Biz tüm çalışmalarımızı onlara daha iyi bir gelecek daha iyi bir Turgutlu sunmak adına yapıyoruz. Çok güzel ve keyifli windows 10 lisans satin al bir söyleşi oldu. Bizi misafir eden Kent Eğitim Kurumlarına ve bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Kent Eğitim Koleji Turgutlu Kampüsünde Düzenlenen Kariyer Günlerine Misafir Oldu, Öğrencilerle Bir Araya Geldi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Kent Eğitim Koleji Turgutlu Kampüsünde düzenlenen Kariyer Günlerine misafir oldu, öğrencilerle bir araya geldi.

Çetin Akın Kent Eğitim Koleji Turgutlu Kampüsünün misafiri olarak Kariyer Günleri kapsamında öğrencilerle buluştu. Yaklaşık 1 saat süren programda Başkan Akın öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Belediye Başkanlığı süreci, hayata geçirmek istediği projeler ve öğrencilerin gelecek planlarının konuşulduğu program sonrası Başkan Akın öğrencilerin ricasını kırmayarak sahneden selfie yaptı.

Gençlerle bir arada olmaktan her zaman çok keyif aldığını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Gençlerimizle bir arada olmak bize hem keyif hem de çok büyük bir enerji veriyor. Biz tüm çalışmalarımızı onlara daha iyi bir gelecek daha iyi bir Turgutlu sunmak adına yapıyoruz. Çok güzel ve keyifli windows 10 lisans satin al bir söyleşi oldu. Bizi misafir eden Kent Eğitim Kurumlarına ve bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.