Başkan Akın’dan hafta sonu mesaisi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.04.2019 - 15:45, Güncelleme: 13.04.2019 - 15:45
 

Başkan Akın’dan hafta sonu mesaisi

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, birim müdürleri ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi Gardalya Sokak ve Nurgül Fidan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonunda incelemelerde bulundu.Hafta sonuna yoğun bir çalışma temposu ile başlayan Turgutlu Belediye...
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, birim müdürleri ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi Gardalya Sokak ve Nurgül Fidan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonunda incelemelerde bulundu.Hafta sonuna yoğun bir çalışma temposu ile başlayan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, birim müdürleri ile birlikte Gardalya Sokak’ta ve Nurgül Fidan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu’nda incelemelerde bulundu. Vatandaşların büyük ilgisi ile karşılanan ve sorunları çözümü için burada olduğunun altını çizen Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Birim müdürlerimizle birlikte Gardalya Sokak’ta ve Nurgül Fidan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu’nu gezdik. Gardalya Sokak’ta vatandaşlarımızın güvenliğin artması konusunda talepleri oldu. Bu konuyu en kısa sürede Kaymakamımız ve İlçe Emniyet Müdürümüz ile görüşerek halledeceğiz. Motosikletlerin aşırı hızlı ve trafiği tehlikeye sokacak hareketlerde bulunduğu söylendi. Bunun için de çalışmalarımıza başladık. Kalıcı çözümler ile bu sorunu daortadan kaldırcağız. Ağaçlandırma, yeşillendirme ve ışıklandırma konusunda da yenilikler yaparak Gardal Sokak sakinlerimizin sıkıntılıarını ortadan kaldıracağız. Nurgül Fidan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu’nda da bir takım sıkıntıların olduğunu gördük. Bu konu hakkında ne yapabiliriz diye birim müdürlerimiz ile görüş alışverişinde bulunduk. Her sorunun çözümü vardır. Bizler sorunların çözümü için sahadayız, buradayız. El birliği ile sorunları giderip daha yaşanılabilir bir Turgutlu inşaa edeceğiz” dedi.Başkan Akın daha sonra Turgutlu Belediyesi Spor Akademisi’nin öğrencileri ile bir araya gelerek hatıra fotoğrafları çektirdi.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, birim müdürleri ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi Gardalya Sokak ve Nurgül Fidan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonunda incelemelerde bulundu.Hafta sonuna yoğun bir çalışma temposu ile başlayan Turgutlu Belediye...

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, birim müdürleri ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi Gardalya Sokak ve Nurgül Fidan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonunda incelemelerde bulundu.

Hafta sonuna yoğun bir çalışma temposu ile başlayan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, birim müdürleri ile birlikte Gardalya Sokak’ta ve Nurgül Fidan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu’nda incelemelerde bulundu. Vatandaşların büyük ilgisi ile karşılanan ve sorunları çözümü için burada olduğunun altını çizen Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Birim müdürlerimizle birlikte Gardalya Sokak’ta ve Nurgül Fidan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu’nu gezdik. Gardalya Sokak’ta vatandaşlarımızın güvenliğin artması konusunda talepleri oldu. Bu konuyu en kısa sürede Kaymakamımız ve İlçe Emniyet Müdürümüz ile görüşerek halledeceğiz. Motosikletlerin aşırı hızlı ve trafiği tehlikeye sokacak hareketlerde bulunduğu söylendi. Bunun için de çalışmalarımıza başladık. Kalıcı çözümler ile bu sorunu daortadan kaldırcağız. Ağaçlandırma, yeşillendirme ve ışıklandırma konusunda da yenilikler yaparak Gardal Sokak sakinlerimizin sıkıntılıarını ortadan kaldıracağız. Nurgül Fidan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu’nda da bir takım sıkıntıların olduğunu gördük. Bu konu hakkında ne yapabiliriz diye birim müdürlerimiz ile görüş alışverişinde bulunduk. Her sorunun çözümü vardır. Bizler sorunların çözümü için sahadayız, buradayız. El birliği ile sorunları giderip daha yaşanılabilir bir Turgutlu inşaa edeceğiz” dedi.

Başkan Akın daha sonra Turgutlu Belediyesi Spor Akademisi’nin öğrencileri ile bir araya gelerek hatıra fotoğrafları çektirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.