Başkan Çelik esnafı dinledi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2016 - 12:06, Güncelleme: 28.11.2016 - 12:06
 

Başkan Çelik esnafı dinledi

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Geriter ve merkez oda başkanlarını makamında ağırladı. Yapılan ziyarette Manisa merkezde ticaret yapan esnaflar ile karşılıklı fikir alışverişinde...
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Geriter ve merkez oda başkanlarını makamında ağırladı. Yapılan ziyarette Manisa merkezde ticaret yapan esnaflar ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Geriter ve beraberinde ki Merkez Oda Başkanlarını makamında ağırladı. Manisa Esnafının sorunları hakkında fikir alış verişi için Şehzadeler Belediyesini ziyaret ettiklerini ifade eden MESOB Başkanı Hasan Geriter, “Yeni haftanın ilk gününde merkez oda başkanları olarak Şehzadeler Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ederek esnafımızın durumu ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Ben inanıyorum ki bu yeni hafta hem Belediyemiz açısından hem de esnaflarımız açısından güzel bir hafta olacak. İnşallah yakın bir zamanda Şehzadeler Belediyemizi çok daha güzel bir mekanda görmeyi arzu ediyoruz. Geçtiğimiz hafta Manisa’mızı yakından ilgilendiren ve esnaflarımızın sorunları içerisinde olan kayıt dışı seyyarlar ile ilgili konularda bildiklerimizi kendilerine anlatmak ve kısa bir istişare yapmak için oda başkanı arkadaşlarımız ile birlikte bu ziyaretimizi yapıyoruz. Bunun yanında Manisa’mız için neler yapabiliriz noktasında da fikir alışverişinde bulunacağız. Yeni haftanın ilk gününde bizleri kabul ettikleri için değerli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e çok teşekkür ediyorum” dedi.“Esnaf ve sanatkarımızın hizmetindeyiz”Şehzadeler Belediyesi olarak Esnaf ve Sanatkara büyük önem verdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Manisa Esnaf Odaları Birliği Başkanımız ve merkez Oda Başkanlarımızı Belediyemizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Odalarımız ve esnaflarımızın temsilcisi Oda Başkanlarımız bizler için son derece önemlidir. Bizler Manisa’ da bir aile gibiyiz. Sürekli fikir alışverişi içerisinde, bir arada bu güzel şehri birlikte yönetme arzusu içerisindeyiz. Esnaflarımızın temsilcisi, Oda Başkanlarımızın fikirleri, görüş ve önerileri bizler açısından son derece önemlidir. Bu nokta da biz Şehzadeler Belediyesi olarak esnaf ve sanatkarımızın hizmetindeyiz. Bizlerin bu şekilde bir araya gelerek istişare etmesi, şehrimiz adına çok faydalı neticeleri beraberinde getirecektir” dedi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Geriter ve merkez oda başkanlarını makamında ağırladı. Yapılan ziyarette Manisa merkezde ticaret yapan esnaflar ile karşılıklı fikir alışverişinde...
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Geriter ve merkez oda başkanlarını makamında ağırladı. Yapılan ziyarette Manisa merkezde ticaret yapan esnaflar ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Geriter ve beraberinde ki Merkez Oda Başkanlarını makamında ağırladı. Manisa Esnafının sorunları hakkında fikir alış verişi için Şehzadeler Belediyesini ziyaret ettiklerini ifade eden MESOB Başkanı Hasan Geriter, “Yeni haftanın ilk gününde merkez oda başkanları olarak Şehzadeler Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ederek esnafımızın durumu ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Ben inanıyorum ki bu yeni hafta hem Belediyemiz açısından hem de esnaflarımız açısından güzel bir hafta olacak. İnşallah yakın bir zamanda Şehzadeler Belediyemizi çok daha güzel bir mekanda görmeyi arzu ediyoruz. Geçtiğimiz hafta Manisa’mızı yakından ilgilendiren ve esnaflarımızın sorunları içerisinde olan kayıt dışı seyyarlar ile ilgili konularda bildiklerimizi kendilerine anlatmak ve kısa bir istişare yapmak için oda başkanı arkadaşlarımız ile birlikte bu ziyaretimizi yapıyoruz. Bunun yanında Manisa’mız için neler yapabiliriz noktasında da fikir alışverişinde bulunacağız. Yeni haftanın ilk gününde bizleri kabul ettikleri için değerli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e çok teşekkür ediyorum” dedi.
“Esnaf ve sanatkarımızın hizmetindeyiz”
Şehzadeler Belediyesi olarak Esnaf ve Sanatkara büyük önem verdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Manisa Esnaf Odaları Birliği Başkanımız ve merkez Oda Başkanlarımızı Belediyemizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Odalarımız ve esnaflarımızın temsilcisi Oda Başkanlarımız bizler için son derece önemlidir. Bizler Manisa’ da bir aile gibiyiz. Sürekli fikir alışverişi içerisinde, bir arada bu güzel şehri birlikte yönetme arzusu içerisindeyiz. Esnaflarımızın temsilcisi, Oda Başkanlarımızın fikirleri, görüş ve önerileri bizler açısından son derece önemlidir. Bu nokta da biz Şehzadeler Belediyesi olarak esnaf ve sanatkarımızın hizmetindeyiz. Bizlerin bu şekilde bir araya gelerek istişare etmesi, şehrimiz adına çok faydalı neticeleri beraberinde getirecektir” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.