Başkan Çelik esnaflara ’Evet’i anlattı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2017 - 09:51, Güncelleme: 02.04.2017 - 09:51
 

Başkan Çelik esnaflara ’Evet’i anlattı

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Peker Mahallesi esnaflarının düzenlediği kahvaltı programında, esnaflara Anayasa değişikliğini anlattı.Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Peker Mahallesi Belediye Caddesi esnafları...
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Peker Mahallesi esnaflarının düzenlediği kahvaltı programında, esnaflara Anayasa değişikliğini anlattı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Peker Mahallesi Belediye Caddesi esnafları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltı programına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in yanı sıra AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut ve çok sayıda esnaf katıldı. Kahvaltının ardından esnaflar sohbet eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 16 Nisan’ da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi halkoylaması ile ilgili esnaflara bilgiler verdi. Yapılacak olan sistem değişikliği ile Türkiye’nin daha güçlü bir şekilde büyüyeceğinin altın çizen Başkan Çelik “16 Nisan’ da yapılacak olan halkoylamasında hayır diyenlerin en büyük argümanları Cumhurbaşkanı tek adam olacak yalanıdır. Bu noktada söylenildiği gibi Cumhurbaşkanı tek adam olmuyor aksine yönetim daha da güçlü bir hal alıyor. Geçmiş dönemlerde yaşanan sürtüşmeler ve bun sürtüşmelerin faturasının halk tarafından ödenmesi tamamen ortadan kalmış oluyor. Geçmiş dönemler aynı görüşe sahip Cumhurbaşkanı ve Başbakanlar büyük sorunlar yaşamış ve Türkiye bunun sıkıntılarını çok yaşamıştır. Şimdi artık yeni sistem ile birlikte bu sorunlar tamamen tarihe karışmış olacak. Bugün Büyükşehirlerde, illerde ve ilçeler’ de şehirleri Belediye Başkanları yönetiyor. Halkımız seçimler gelince iki listeyi oyluyorlar biri Belediye Başkanı diğeri ise Belediye Meclisi oluyor. İşte bu sistemin genele uyarlanmış hali anayasaya getiriliyor. Ülkemizin daha güzel bir yarınlara sahip olması için 16 Nisan Halkoylamasından evet çıkması Türkiye’mizi daha da güçlendirecektir” dedi. Kahvaltı programının ardından Başkan Çelik ve beraberindeki heyet Peker Mahallesi ve Yarhasanlar Mahallesi esnaflarını dolaşarak anayasa değişikliğini esnaflara anlattılar.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Peker Mahallesi esnaflarının düzenlediği kahvaltı programında, esnaflara Anayasa değişikliğini anlattı.Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Peker Mahallesi Belediye Caddesi esnafları...

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Peker Mahallesi esnaflarının düzenlediği kahvaltı programında, esnaflara Anayasa değişikliğini anlattı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Peker Mahallesi Belediye Caddesi esnafları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltı programına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in yanı sıra AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut ve çok sayıda esnaf katıldı. Kahvaltının ardından esnaflar sohbet eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 16 Nisan’ da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi halkoylaması ile ilgili esnaflara bilgiler verdi. Yapılacak olan sistem değişikliği ile Türkiye’nin daha güçlü bir şekilde büyüyeceğinin altın çizen Başkan Çelik “16 Nisan’ da yapılacak olan halkoylamasında hayır diyenlerin en büyük argümanları Cumhurbaşkanı tek adam olacak yalanıdır. Bu noktada söylenildiği gibi Cumhurbaşkanı tek adam olmuyor aksine yönetim daha da güçlü bir hal alıyor. Geçmiş dönemlerde yaşanan sürtüşmeler ve bun sürtüşmelerin faturasının halk tarafından ödenmesi tamamen ortadan kalmış oluyor. Geçmiş dönemler aynı görüşe sahip Cumhurbaşkanı ve Başbakanlar büyük sorunlar yaşamış ve Türkiye bunun sıkıntılarını çok yaşamıştır. Şimdi artık yeni sistem ile birlikte bu sorunlar tamamen tarihe karışmış olacak. Bugün Büyükşehirlerde, illerde ve ilçeler’ de şehirleri Belediye Başkanları yönetiyor. Halkımız seçimler gelince iki listeyi oyluyorlar biri Belediye Başkanı diğeri ise Belediye Meclisi oluyor. İşte bu sistemin genele uyarlanmış hali anayasaya getiriliyor. Ülkemizin daha güzel bir yarınlara sahip olması için 16 Nisan Halkoylamasından evet çıkması Türkiye’mizi daha da güçlendirecektir” dedi.

Kahvaltı programının ardından Başkan Çelik ve beraberindeki heyet Peker Mahallesi ve Yarhasanlar Mahallesi esnaflarını dolaşarak anayasa değişikliğini esnaflara anlattılar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.