Başkan Çelik haftaya Sancaklıçeşmebaşı’ndan başladı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2016 - 16:12, Güncelleme: 05.12.2016 - 16:12
 

Başkan Çelik haftaya Sancaklıçeşmebaşı’ndan başladı

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yeni haftaya Sancaklıçeşmebaşı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek başladı. Sancaklıçeşmebaşı Mahalle Meydanında bulunan kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çelik, mahalle...
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yeni haftaya Sancaklıçeşmebaşı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek başladı. Sancaklıçeşmebaşı Mahalle Meydanında bulunan kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çelik, mahalle halkının sorunlarını dinledi.Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yeni haftaya Şehzadeler ilçesinin kırsal mahallelerinden biri olan Sancaklıçeşmebaşı Mahallesinde başladı. Mahalle halkından Mehmet Semiz’in düzenlediği kahvaltıya katılan Başkan Çelik’e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas, Mahalle Muhtarı Süleyman Yılmaz ve Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi de eşlik etti.Mahalle meydanında bulunan kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, mahalle halkının sorunlarını dinledi. Şehzadeler Belediyesi olarak 65 mahallenin tamamına eşit şekilde hizmet ettiklerini ifade eden Başkan Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak tüm mahallelerimize eşit şekilde hizmet götürüyoruz. Sancaklıçeşmebaşı Mahallemizde bu hizmetlerden en iyi şekilde istifade ediyor. Kırsal mahallelerimiz arasında yer alan Sancaklıçeşmebaşı Mahallemizde sadece bu yıl içerisinde birçok çalışma yaptık. Mahallemizin cami ve okulunda çevre düzenlemesini yaptık. Mahallemizde 12 metrelik projektör direğinin montajını yaptık, Ova yolu düzenleme çalışmasının yanı sıra mahallemizdeki düğün salonunda tadilat çalışması yaptık. Bu çalışmalarımızı aynı şekilde sürdüreceğiz. Sancaklıçeşmebaşı Mahallemiz bulunduğu konum nedeni ile çamlıkların ve temiz havanın bol olduğu bir yere sahip, bu şirin mahallemizde vatandaşlarımızın daha rahat bir şekilde yaşaya bilmeleri için biz Şehzadeler Belediyesi olarak imkânlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz” dedi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yeni haftaya Sancaklıçeşmebaşı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek başladı. Sancaklıçeşmebaşı Mahalle Meydanında bulunan kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çelik, mahalle...
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yeni haftaya Sancaklıçeşmebaşı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek başladı. Sancaklıçeşmebaşı Mahalle Meydanında bulunan kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çelik, mahalle halkının sorunlarını dinledi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yeni haftaya Şehzadeler ilçesinin kırsal mahallelerinden biri olan Sancaklıçeşmebaşı Mahallesinde başladı. Mahalle halkından Mehmet Semiz’in düzenlediği kahvaltıya katılan Başkan Çelik’e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas, Mahalle Muhtarı Süleyman Yılmaz ve Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi de eşlik etti.
Mahalle meydanında bulunan kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, mahalle halkının sorunlarını dinledi. Şehzadeler Belediyesi olarak 65 mahallenin tamamına eşit şekilde hizmet ettiklerini ifade eden Başkan Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak tüm mahallelerimize eşit şekilde hizmet götürüyoruz. Sancaklıçeşmebaşı Mahallemizde bu hizmetlerden en iyi şekilde istifade ediyor. Kırsal mahallelerimiz arasında yer alan Sancaklıçeşmebaşı Mahallemizde sadece bu yıl içerisinde birçok çalışma yaptık. Mahallemizin cami ve okulunda çevre düzenlemesini yaptık. Mahallemizde 12 metrelik projektör direğinin montajını yaptık, Ova yolu düzenleme çalışmasının yanı sıra mahallemizdeki düğün salonunda tadilat çalışması yaptık. Bu çalışmalarımızı aynı şekilde sürdüreceğiz. Sancaklıçeşmebaşı Mahallemiz bulunduğu konum nedeni ile çamlıkların ve temiz havanın bol olduğu bir yere sahip, bu şirin mahallemizde vatandaşlarımızın daha rahat bir şekilde yaşaya bilmeleri için biz Şehzadeler Belediyesi olarak imkânlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.