Başkan Çelik, Kazım Karabekir Mahallesi sakinleri ile buluştu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2019 - 13:05, Güncelleme: 06.07.2019 - 13:05
 

Başkan Çelik, Kazım Karabekir Mahallesi sakinleri ile buluştu

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kazımkarabekir Mahallesinde Mahalle Sakinleri İle Bir Araya Gelerek, İstek Ve Taleplerini Dinledi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kazımkarabekir Mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, istek ve taleplerini dinledi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi AK Parti meclis üyeleriyle birlikte Selahaddin Eyyubi Kültür ve Taziye Evi’nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle sakinleri ile kahvaltı yapan Başkan Çelik, daha sonra samimi bir ortamda sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi. Vatandaşlar aydınlatma direğinden, yeşil alan bakımına, düğün salonu talebinden, kaldırım işgallerine, imar beklentisinden DSİ kanallarına kadar taleplerini iletirken; Başkan Çelik de ivedi konularda birim müdürlerine gereken talimatları vererek, taleplerin yerine getirilmesini istedi. Kazımkarabekir ve civar mahallelerde bazı hizmetleri hayata geçirebilmelerinin önündeki en büyük engelin bölgede imar olmaması olduğunu kaydeden Başkan Çelik, imar konusunda da Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kazımkarabekir Mahallesinde Mahalle Sakinleri İle Bir Araya Gelerek, İstek Ve Taleplerini Dinledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kazımkarabekir Mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, istek ve taleplerini dinledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi AK Parti meclis üyeleriyle birlikte Selahaddin Eyyubi Kültür ve Taziye Evi’nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle sakinleri ile kahvaltı yapan Başkan Çelik, daha sonra samimi bir ortamda sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi. Vatandaşlar aydınlatma direğinden, yeşil alan bakımına, düğün salonu talebinden, kaldırım işgallerine, imar beklentisinden DSİ kanallarına kadar taleplerini iletirken; Başkan Çelik de ivedi konularda birim müdürlerine gereken talimatları vererek, taleplerin yerine getirilmesini istedi. Kazımkarabekir ve civar mahallelerde bazı hizmetleri hayata geçirebilmelerinin önündeki en büyük engelin bölgede imar olmaması olduğunu kaydeden Başkan Çelik, imar konusunda da Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.