Başkan Çerçi 23 Nisanlı öğrencilerle buluştu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2019 - 15:22, Güncelleme: 18.12.2019 - 15:22
 

Başkan Çerçi 23 Nisanlı öğrencilerle buluştu

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 23 Nisan İlkokulu Öğrencileriyle Buluştu.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 23 Nisan İlkokulu öğrencileriyle buluştu. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Eşi Melek Çerçi ile birlikte 23 Nisan İlkokulunda düzenlenen Yerli Malı Haftası etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi. 1. sınıf öğrencilerinin düzenlediği etkinlikte öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Çerçi, onlarla yakından ilgilendi. Miniklere Yerli malı kullanmanın önemini anlatan Başkan Çerçi, bu konuda öğrencilerden söz aldı. Belediye olarak eğitime imkanları ölçüsünde destek verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Çerçi, değerler eğitiminin önemine dikkat çekti.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 23 Nisan İlkokulu Öğrencileriyle Buluştu.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 23 Nisan İlkokulu öğrencileriyle buluştu.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Eşi Melek Çerçi ile birlikte 23 Nisan İlkokulunda düzenlenen Yerli Malı Haftası etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi. 1. sınıf öğrencilerinin düzenlediği etkinlikte öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Çerçi, onlarla yakından ilgilendi. Miniklere Yerli malı kullanmanın önemini anlatan Başkan Çerçi, bu konuda öğrencilerden söz aldı. Belediye olarak eğitime imkanları ölçüsünde destek verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Çerçi, değerler eğitiminin önemine dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.