Başkan Çerçi AK Parti yeni ilçe başkanını ağırladı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2018 - 17:11, Güncelleme: 31.01.2018 - 17:11
 

Başkan Çerçi AK Parti yeni ilçe başkanını ağırladı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı’na atanan Fatih Katıöz’ü makamında ağırladı.Genel merkez tarafından AK Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı görevine getirilen Fatih Katıöz, Başkent...
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı’na atanan Fatih Katıöz’ü makamında ağırladı.Genel merkez tarafından AK Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı görevine getirilen Fatih Katıöz, Başkent dönüşü ilk ziyaretini Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye yaptı. Başkan Çerçi’nin başarılı bir belediye başkanı olduğunu dile getiren Katıöz, hayata geçirdiği projelere destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Fatih Katıöz, ilçe yönetimini de kısa bir süre içerisinde belirleyeceklerini aktardı.Katıöz’e görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Çerçi ise, “Bilindiği gibi ilçe başkanımız istifa etmişti. Yapılan istişarelerin sonunda bu göreve Fatih Katıöz atandı. Kendisi uzun zamandır tanıdığımız, sevdiğimiz bir arkadaşımız. Başarılı bir yönetim sergileyeceğine inancım tam. Seçimlere kısa bir süre kala oldukça önemli bir görev üstleniyor. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Birlikte ilçemize güzel hizmetler yapacağımızı temenni ediyorum” diye konuştu.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı’na atanan Fatih Katıöz’ü makamında ağırladı.Genel merkez tarafından AK Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı görevine getirilen Fatih Katıöz, Başkent...

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı’na atanan Fatih Katıöz’ü makamında ağırladı.

Genel merkez tarafından AK Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı görevine getirilen Fatih Katıöz, Başkent dönüşü ilk ziyaretini Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye yaptı. Başkan Çerçi’nin başarılı bir belediye başkanı olduğunu dile getiren Katıöz, hayata geçirdiği projelere destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Fatih Katıöz, ilçe yönetimini de kısa bir süre içerisinde belirleyeceklerini aktardı.

Katıöz’e görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Çerçi ise, “Bilindiği gibi ilçe başkanımız istifa etmişti. Yapılan istişarelerin sonunda bu göreve Fatih Katıöz atandı. Kendisi uzun zamandır tanıdığımız, sevdiğimiz bir arkadaşımız. Başarılı bir yönetim sergileyeceğine inancım tam. Seçimlere kısa bir süre kala oldukça önemli bir görev üstleniyor. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Birlikte ilçemize güzel hizmetler yapacağımızı temenni ediyorum” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.