Başkan Çerçi bir günde on köy gezdi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2017 - 10:45, Güncelleme: 27.03.2017 - 10:45
 

Başkan Çerçi bir günde on köy gezdi

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Pazar günü mesaisini Yuntdağı’nda geçirdi. Çeşitli mahalle hayırlarına katılan Belediye Başkanı Çerçi, mahallelerin sorunlarını dinledi ve sorunların çözümleri noktasında ilgili müdürlüklere...
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Pazar günü mesaisini Yuntdağı’nda geçirdi. Çeşitli mahalle hayırlarına katılan Belediye Başkanı Çerçi, mahallelerin sorunlarını dinledi ve sorunların çözümleri noktasında ilgili müdürlüklere talimat verdi.Hafta içi yoğun bir mesai içerisinde çalışmalarını sürdüren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, cumartesi günü 75. Yıl ve Laleli mahallelerinde, pazar gününü de Yuntdağı’nda vatandaşlarla birlikte geçirdi.Başkan Çerçi’ye bu yoğun mesaisinde AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, Yunusemre Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Gürler, AK Parti Yunusemre Gençlik Kolları Başkanı Emre Şener ve daire müdürleri eşlik etti. Başkan Çerçi’nin Karakılınçlı Mahallesinde gerçekleştirilen mevlitle başlayan Yuntdağı mesaisi; Küçükbelen, Kozaklar, Karaveliler, Muslih, Davutlar, Sümbültepe, Mollasüleymanlı, Karayağcıhacılar ve Üçpınar’da son buldu. Ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşlara yönelik konuşmalar yapan Belediye Başkanı Çerçi, Yunusemre Belediyesinin iki buçuk yıllık süreçte çok önemli çalışmalara imza attığını belirtti. Henüz yolun başında olduklarını ve önümüzdeki süreçte birçok projeye imza atacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Çerçi, Yunusemre Belediyesinin çalışmalarının yakından takip edilmesi gerektiğini belirtti. Çerçi ayrıca 16 Nisan’da yapılacak referandum için de vatandaşlardan destek beklediğini vurguladı.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Pazar günü mesaisini Yuntdağı’nda geçirdi. Çeşitli mahalle hayırlarına katılan Belediye Başkanı Çerçi, mahallelerin sorunlarını dinledi ve sorunların çözümleri noktasında ilgili müdürlüklere...

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Pazar günü mesaisini Yuntdağı’nda geçirdi. Çeşitli mahalle hayırlarına katılan Belediye Başkanı Çerçi, mahallelerin sorunlarını dinledi ve sorunların çözümleri noktasında ilgili müdürlüklere talimat verdi.

Hafta içi yoğun bir mesai içerisinde çalışmalarını sürdüren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, cumartesi günü 75. Yıl ve Laleli mahallelerinde, pazar gününü de Yuntdağı’nda vatandaşlarla birlikte geçirdi.

Başkan Çerçi’ye bu yoğun mesaisinde AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, Yunusemre Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Gürler, AK Parti Yunusemre Gençlik Kolları Başkanı Emre Şener ve daire müdürleri eşlik etti. Başkan Çerçi’nin Karakılınçlı Mahallesinde gerçekleştirilen mevlitle başlayan Yuntdağı mesaisi; Küçükbelen, Kozaklar, Karaveliler, Muslih, Davutlar, Sümbültepe, Mollasüleymanlı, Karayağcıhacılar ve Üçpınar’da son buldu. Ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşlara yönelik konuşmalar yapan Belediye Başkanı Çerçi, Yunusemre Belediyesinin iki buçuk yıllık süreçte çok önemli çalışmalara imza attığını belirtti. Henüz yolun başında olduklarını ve önümüzdeki süreçte birçok projeye imza atacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Çerçi, Yunusemre Belediyesinin çalışmalarının yakından takip edilmesi gerektiğini belirtti. Çerçi ayrıca 16 Nisan’da yapılacak referandum için de vatandaşlardan destek beklediğini vurguladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.