Başkan Çerçi Jandarma Teşkilatının 181. yaşını kutladı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.06.2020 - 11:46, Güncelleme: 15.06.2020 - 11:46
 

Başkan Çerçi Jandarma Teşkilatının 181. yaşını kutladı

YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI DR. MEHMET ÇERÇİ, YUNUSEMRE YAYLA KARAKOLUNU ZİYARET EDİP JANDARMA TEŞKİLATININ 181. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Yayla Karakolunu ziyaret edip Jandarma Teşkilatının 181. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Jandarma Komutanlığına bağlı Yayla Karakolunu ziyaret etti. Ziyarette Karakol Komutanı Astsubay Üstçavuş Muhammed Antepli ve görevi başındaki jandarma personeli ile sohbet eden Başkan Çerçi, jandarma teşkilatının huzur ve güven sağladığını dile getirdi. Belediye Başkanı Çerçi açıklamasında, “Huzur ve güvenliğimizi sağlamak için büyük bir fedakarlık ve özveriyle hizmet veren jandarma teşkilatımızın 181. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, bu şerefli görevde şehit düşmüş, gazi olmuş, bu ülke için emek vermiş tüm vatan evlatlarını rahmet, saygı ve şükranla anıyorum” dedi.
YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI DR. MEHMET ÇERÇİ, YUNUSEMRE YAYLA KARAKOLUNU ZİYARET EDİP JANDARMA TEŞKİLATININ 181. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Yayla Karakolunu ziyaret edip Jandarma Teşkilatının 181. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Jandarma Komutanlığına bağlı Yayla Karakolunu ziyaret etti. Ziyarette Karakol Komutanı Astsubay Üstçavuş Muhammed Antepli ve görevi başındaki jandarma personeli ile sohbet eden Başkan Çerçi, jandarma teşkilatının huzur ve güven sağladığını dile getirdi. Belediye Başkanı Çerçi açıklamasında, “Huzur ve güvenliğimizi sağlamak için büyük bir fedakarlık ve özveriyle hizmet veren jandarma teşkilatımızın 181. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, bu şerefli görevde şehit düşmüş, gazi olmuş, bu ülke için emek vermiş tüm vatan evlatlarını rahmet, saygı ve şükranla anıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.