Başkan Çerçi projeleri yerinde inceledi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2018 - 14:09, Güncelleme: 30.12.2018 - 14:09
 

Başkan Çerçi projeleri yerinde inceledi

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hafta sonu Yunusemre Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeleri yerinde inceledi.Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hafta sonu Yunusemre Belediyesi’nin ilçede tamamladığı ve tamamlanma...
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hafta sonu Yunusemre Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeleri yerinde inceledi.Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hafta sonu Yunusemre Belediyesi’nin ilçede tamamladığı ve tamamlanma aşamasına gelen projeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlk olarak Güzelyurt Mahallesi’nde yapımı devam eden Millet Çarşısı’nı gezen Başkan Çerçi, daha sonra sırayla Mareşal Fevzi Çakmak Kültür ve Taziye Evi, Cumhuriyet ve 50. Yıl Mahallesi’ni birbirine bağlayan üstgeçit, 240 bin ton üretim hacmine sahip asfalt plenti ve hazır beton santrali, 5 bin 500 Konutluk Akgedik YunusKent Toplu Konut alanı, Emlakdere Mahallesi’nde yapımına devam edilen Çapaçarık Camii ve Rekreasyon alanını gezdi.2019 yılının Yunusemre için dev hizmetlerin hayata geçirildiği bir yıl olacağını belirten Belediye Başkanı Çerçi, yeni yılın ilk yarısında birçok projenin açılışını yapacaklarını da müjdeledi.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hafta sonu Yunusemre Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeleri yerinde inceledi.Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hafta sonu Yunusemre Belediyesi’nin ilçede tamamladığı ve tamamlanma...

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hafta sonu Yunusemre Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeleri yerinde inceledi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hafta sonu Yunusemre Belediyesi’nin ilçede tamamladığı ve tamamlanma aşamasına gelen projeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlk olarak Güzelyurt Mahallesi’nde yapımı devam eden Millet Çarşısı’nı gezen Başkan Çerçi, daha sonra sırayla Mareşal Fevzi Çakmak Kültür ve Taziye Evi, Cumhuriyet ve 50. Yıl Mahallesi’ni birbirine bağlayan üstgeçit, 240 bin ton üretim hacmine sahip asfalt plenti ve hazır beton santrali, 5 bin 500 Konutluk Akgedik YunusKent Toplu Konut alanı, Emlakdere Mahallesi’nde yapımına devam edilen Çapaçarık Camii ve Rekreasyon alanını gezdi.

2019 yılının Yunusemre için dev hizmetlerin hayata geçirildiği bir yıl olacağını belirten Belediye Başkanı Çerçi, yeni yılın ilk yarısında birçok projenin açılışını yapacaklarını da müjdeledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.