Başkan Çerçi’den haftasonu mesaisi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2016 - 16:22, Güncelleme: 14.11.2016 - 16:22
 

Başkan Çerçi’den haftasonu mesaisi

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hafta sonu mesaisinde AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ile birlikte kırsal ve merkez mahallelerde belediyenin hayata geçirdiği projeleri inceledi.Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi,...
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hafta sonu mesaisinde AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ile birlikte kırsal ve merkez mahallelerde belediyenin hayata geçirdiği projeleri inceledi.Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hafta sonunda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Çerçi’ye ziyaretlerde AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak ve Daire Müdürleri eşlik etti.Mahalle ziyaretlerine Kışlalı mahallesiyle başlayan Başkan Çerçi, Recai Berber ve beraberindekiler Kışlalı ailesinin verdiği hayır yemeğine katıldı. Başkan Çerçi, Yayla mahallesini de ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi. Daha sonra OBASYA Yerleşkesini ve Yuntdağı Zaman Geçidi Müzesi’ni gezen Başkan Çerçi ve beraberindekiler, Osmancalı Mahallesi’nde yapımı devam Doğa Sporları Merkezi’ni inceledi. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Atatürk Mahallesine de ziyarette bulunarak, mahallede yakın zamanda vatandaşların hizmetine açılacak olan Kültür ve Taziye Evi ile muhtarlık binasını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.Çalışmalara ilişkin bilgi veren Başkan Çerçi, “Biz vatandaşımız daha güzel, refah ve mutlu bir ilçede yaşaması için çalışıyoruz. Mahallelerimizin sıkıntılarını biliyor, yaşanan sorunları ortadan kaldıracak projeler üretiyoruz. Yeni bir belediye olmamızı, sınırlı imkanlarımızı bahane olarak göstermedik. Çalışmalarımıza başladık. Şimdi bunların sonuçlarını alıyoruz. Kırsal mahallelerde tarım ve besiciliği destekliyoruz. Uzun yıllardır çamur deryası içerisinde olan kırsal mahallelerimize kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Merkez mahallelerimizde de vatandaşımızın ihtiyaçlarına cevap veren projeler üretiyoruz. Atatürk Mahallemizde faaliyete geçireceğimiz Kültür ve Taziye Evimiz kısa süre içerisinde açılacak” diye konuştu.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hafta sonu mesaisinde AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ile birlikte kırsal ve merkez mahallelerde belediyenin hayata geçirdiği projeleri inceledi.Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi,...
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hafta sonu mesaisinde AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ile birlikte kırsal ve merkez mahallelerde belediyenin hayata geçirdiği projeleri inceledi.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hafta sonunda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Çerçi’ye ziyaretlerde AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak ve Daire Müdürleri eşlik etti.
Mahalle ziyaretlerine Kışlalı mahallesiyle başlayan Başkan Çerçi, Recai Berber ve beraberindekiler Kışlalı ailesinin verdiği hayır yemeğine katıldı. Başkan Çerçi, Yayla mahallesini de ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi. Daha sonra OBASYA Yerleşkesini ve Yuntdağı Zaman Geçidi Müzesi’ni gezen Başkan Çerçi ve beraberindekiler, Osmancalı Mahallesi’nde yapımı devam Doğa Sporları Merkezi’ni inceledi. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Atatürk Mahallesine de ziyarette bulunarak, mahallede yakın zamanda vatandaşların hizmetine açılacak olan Kültür ve Taziye Evi ile muhtarlık binasını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Çalışmalara ilişkin bilgi veren Başkan Çerçi, “Biz vatandaşımız daha güzel, refah ve mutlu bir ilçede yaşaması için çalışıyoruz. Mahallelerimizin sıkıntılarını biliyor, yaşanan sorunları ortadan kaldıracak projeler üretiyoruz. Yeni bir belediye olmamızı, sınırlı imkanlarımızı bahane olarak göstermedik. Çalışmalarımıza başladık. Şimdi bunların sonuçlarını alıyoruz. Kırsal mahallelerde tarım ve besiciliği destekliyoruz. Uzun yıllardır çamur deryası içerisinde olan kırsal mahallelerimize kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Merkez mahallelerimizde de vatandaşımızın ihtiyaçlarına cevap veren projeler üretiyoruz. Atatürk Mahallemizde faaliyete geçireceğimiz Kültür ve Taziye Evimiz kısa süre içerisinde açılacak” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.