Başkan Dutlulu’nun Mecidiye Mahallesinde vatandaşlarla buluştu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.07.2019 - 16:42, Güncelleme: 05.07.2019 - 16:42
 

Başkan Dutlulu’nun Mecidiye Mahallesinde vatandaşlarla buluştu

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Mecidiye Mahallesini Ziyaret Ederek Vatandaşların İstek Ve Şikayetlerini Yerinde Dinledi.
Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Mecidiye Mahallesini ziyaret ederek vatandaşların istek ve şikayetlerini yerinde dinledi. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, her Cuma düzenlediği kırsal mahalle ziyaretlerinde bu hafta Mecidiye Mahallesi sakinlerinin konuğu oldu. Mecidiye Merkez Camisinde kılınan Cuma namazı sonrası mahalle esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dileklerine bulunan Başkan Besim Dutlulu, daha sonra vatandaşlar ile bir araya geldi. Akhisar’ın her geçen gün büyüdüğüne ve geliştiğine değinen Başkan Besim Dutlulu, “Vatandaşlarımız ile bir arada ve onlarla iletişim halinde olmayı oldukça önemsiyoruz. Onlardan gelen istek ve talepleri yerine getirebilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu çalışma tempomuz, artarak devam edecek. Sizlerden gelen güzel yorumlar ve destekler bizim için güzel bir motivasyon kaynağı oluyor. Daha yaşanabilir bir Akhisar’ı hep birlikte inşa etmek için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Başkan Dutlulu, daha sonra kıraathanedeki vatandaşlarla çay içerek sohbet etti. Çocuklar ve mahalle sakinleri Başkan Dutlulu ile hatıra fotoğrafı çekildi.
Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Mecidiye Mahallesini Ziyaret Ederek Vatandaşların İstek Ve Şikayetlerini Yerinde Dinledi.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Mecidiye Mahallesini ziyaret ederek vatandaşların istek ve şikayetlerini yerinde dinledi.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, her Cuma düzenlediği kırsal mahalle ziyaretlerinde bu hafta Mecidiye Mahallesi sakinlerinin konuğu oldu. Mecidiye Merkez Camisinde kılınan Cuma namazı sonrası mahalle esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dileklerine bulunan Başkan Besim Dutlulu, daha sonra vatandaşlar ile bir araya geldi. Akhisar’ın her geçen gün büyüdüğüne ve geliştiğine değinen Başkan Besim Dutlulu, “Vatandaşlarımız ile bir arada ve onlarla iletişim halinde olmayı oldukça önemsiyoruz. Onlardan gelen istek ve talepleri yerine getirebilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu çalışma tempomuz, artarak devam edecek. Sizlerden gelen güzel yorumlar ve destekler bizim için güzel bir motivasyon kaynağı oluyor. Daha yaşanabilir bir Akhisar’ı hep birlikte inşa etmek için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Dutlulu, daha sonra kıraathanedeki vatandaşlarla çay içerek sohbet etti. Çocuklar ve mahalle sakinleri Başkan Dutlulu ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.