Başkan Ergün Kent Konseyi’ni konuk etti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2016 - 17:04, Güncelleme: 22.11.2016 - 17:04
 

Başkan Ergün Kent Konseyi’ni konuk etti

Manisa’da 5 Ekim’de Kent Konseyi Başkanlığı görevine gelen Bekir Dağıstan, yönetim kurulunda yer alan isimlerle birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti.Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü...
Manisa’da 5 Ekim’de Kent Konseyi Başkanlığı görevine gelen Bekir Dağıstan, yönetim kurulunda yer alan isimlerle birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti.Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaretinde Yönetim Kurulunda yer alan isimleri tanıtan Dağıstan, göreve geldikleri günden bu yana yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Göreve geldikleri süreçten bu yana iki kez toplantı gerçekleştirdiklerini ifade eden Dağıstan, “Toplantılarımız sonucunda ortaya güzel fikirler çıktı. Yakın dönemde Kent Konseyi olarak sizlerin de destekleriyle güzel projeleri hayata geçireceğiz” dedi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise Kent Konseyi’nin yeni yönetimine başarılar dilerken, “Kent Konseyi’nin önemini biliyoruz. Sizlerin ve ekibinizin yeni dönemde güzel projeleri hayata geçireceğine inanıyorum” dedi.Kent Konseyi Başkanı Dağıstan ve üyelerine Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin projelerinden de bahseden Başkan Ergün, 2017 yılında hayata geçirmeyi planladıkları önemli projelerin müjdesini verdi. Eski garajın olduğu bölgeye yapmayı planladıkları Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projesi’nin 2017 yılında startını vermeyi planladıklarını dile getiren Başkan Ergün, “Yine projelerini bitirip yılbaşına kadar Manisa Prime dediğimiz projeyi başlatmak istiyoruz. Öte yandan şehir içi trafiği rahatlatacak olan Elektrikli Otobüsler de 2017 yılında Manisa caddelerinde yerini alacak. Bildiğiniz üzere Öğretmenevi önündeki kavşak projemiz var” dedi.
Manisa’da 5 Ekim’de Kent Konseyi Başkanlığı görevine gelen Bekir Dağıstan, yönetim kurulunda yer alan isimlerle birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti.Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü...
Manisa’da 5 Ekim’de Kent Konseyi Başkanlığı görevine gelen Bekir Dağıstan, yönetim kurulunda yer alan isimlerle birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaretinde Yönetim Kurulunda yer alan isimleri tanıtan Dağıstan, göreve geldikleri günden bu yana yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Göreve geldikleri süreçten bu yana iki kez toplantı gerçekleştirdiklerini ifade eden Dağıstan, “Toplantılarımız sonucunda ortaya güzel fikirler çıktı. Yakın dönemde Kent Konseyi olarak sizlerin de destekleriyle güzel projeleri hayata geçireceğiz” dedi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise Kent Konseyi’nin yeni yönetimine başarılar dilerken, “Kent Konseyi’nin önemini biliyoruz. Sizlerin ve ekibinizin yeni dönemde güzel projeleri hayata geçireceğine inanıyorum” dedi.
Kent Konseyi Başkanı Dağıstan ve üyelerine Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin projelerinden de bahseden Başkan Ergün, 2017 yılında hayata geçirmeyi planladıkları önemli projelerin müjdesini verdi. Eski garajın olduğu bölgeye yapmayı planladıkları Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projesi’nin 2017 yılında startını vermeyi planladıklarını dile getiren Başkan Ergün, “Yine projelerini bitirip yılbaşına kadar Manisa Prime dediğimiz projeyi başlatmak istiyoruz. Öte yandan şehir içi trafiği rahatlatacak olan Elektrikli Otobüsler de 2017 yılında Manisa caddelerinde yerini alacak. Bildiğiniz üzere Öğretmenevi önündeki kavşak projemiz var” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.