Başkan Ergün ve MHP’li Akçay’dan birliktelik mesajı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2019 - 19:07, Güncelleme: 25.01.2019 - 19:07
 

Başkan Ergün ve MHP’li Akçay’dan birliktelik mesajı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ilçe belediye başkan adayları, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili, Manisa Milletvekili Erkan Akçay’ın makamına konuk oldu.Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, iki...
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ilçe belediye başkan adayları, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili, Manisa Milletvekili Erkan Akçay’ın makamına konuk oldu.Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, iki günlük Ankara programında son olarak Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erkan Akçay’ın makamına konuk oldu. Başkan Ergün’e, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Selendi Belediye Başkan Adayı Nurullah Savaş, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de eşlik etti. MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, yerel seçimler öncesi adaylara başarı dileklerini ileterek, Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçe belediyesini “Cumhur İttifakı” ile taçlandıracaklarını belirtti.Aynı şevk, aynı inançla Manisa’ya hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Ergün ve ilçe belediye başkanları, birlik ve beraberliklerinin daim olmasını temenni etti.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ilçe belediye başkan adayları, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili, Manisa Milletvekili Erkan Akçay’ın makamına konuk oldu.Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, iki...

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ilçe belediye başkan adayları, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili, Manisa Milletvekili Erkan Akçay’ın makamına konuk oldu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, iki günlük Ankara programında son olarak Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erkan Akçay’ın makamına konuk oldu. Başkan Ergün’e, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Selendi Belediye Başkan Adayı Nurullah Savaş, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de eşlik etti. MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, yerel seçimler öncesi adaylara başarı dileklerini ileterek, Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçe belediyesini “Cumhur İttifakı” ile taçlandıracaklarını belirtti.

Aynı şevk, aynı inançla Manisa’ya hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Ergün ve ilçe belediye başkanları, birlik ve beraberliklerinin daim olmasını temenni etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.