Başkan Ergün’e mehterli karşılama

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2018 - 18:02, Güncelleme: 02.02.2018 - 18:02
 

Başkan Ergün’e mehterli karşılama

Manisa Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını incelemek üzere Soma’da bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma-Balıkesir Yöreleri Ertuğrul Gazi Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği ile Batı Trakya Türkleri Dayanışma...
Manisa Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını incelemek üzere Soma’da bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma-Balıkesir Yöreleri Ertuğrul Gazi Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği ile Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Soma Şubesi’ni ziyaret etti. Başkan Ergün, mehteran ve çiçeklerle karşılandı.Bir dizi inceleme ve ziyaretler yapmak üzere Soma’da bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma-Balıkesir Yöreleri Ertuğrul Gazi Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaret öncesi Başkan Ergün, beraberindekilerle birlikte sorumluluğu Manisa Büyükşehir Belediyesine geçen 13 Eylül Parkı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Ergün, parkın yenilenerek Somalılara yeni bir sosyal alan olarak düzenleneceğini söyledi. Ardından derneğe geçildi. Atlı birlikler ve Soma Şüheda Mehteran Takımı tarafından karşılanan Başkan Ergün, kendisini çiçeklerle karşılayan dernek üyeleriyle tek tek tokalaştı. Dernek Başkanı Ferhat Akgöz’e sıcak karşılama nedeniyle teşekkür eden Başkan Ergün, dernek üyeleri ve Somalı vatandaşlarla birlikte Yörük Çadırı’nda düzenlenen yemeğe katıldı.Başkan Ergün daha sonra Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Soma Şubesi’ni de ziyaret etti. Dernek Başkanı Mehmet Akın ve dernek üyeleri tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Ergün, tüm dernek üyeleriyle tek tek tokalaştı. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmeyen Başkan Ergün, gösterilen sıcak ilgi nedeniyle teşekkür etti. Dernek binasında dernek üyeleri ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesinin Soma’da ve il genelinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Manisa Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını incelemek üzere Soma’da bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma-Balıkesir Yöreleri Ertuğrul Gazi Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği ile Batı Trakya Türkleri Dayanışma...

Manisa Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını incelemek üzere Soma’da bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma-Balıkesir Yöreleri Ertuğrul Gazi Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği ile Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Soma Şubesi’ni ziyaret etti. Başkan Ergün, mehteran ve çiçeklerle karşılandı.

Bir dizi inceleme ve ziyaretler yapmak üzere Soma’da bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma-Balıkesir Yöreleri Ertuğrul Gazi Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaret öncesi Başkan Ergün, beraberindekilerle birlikte sorumluluğu Manisa Büyükşehir Belediyesine geçen 13 Eylül Parkı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Ergün, parkın yenilenerek Somalılara yeni bir sosyal alan olarak düzenleneceğini söyledi. Ardından derneğe geçildi. Atlı birlikler ve Soma Şüheda Mehteran Takımı tarafından karşılanan Başkan Ergün, kendisini çiçeklerle karşılayan dernek üyeleriyle tek tek tokalaştı. Dernek Başkanı Ferhat Akgöz’e sıcak karşılama nedeniyle teşekkür eden Başkan Ergün, dernek üyeleri ve Somalı vatandaşlarla birlikte Yörük Çadırı’nda düzenlenen yemeğe katıldı.

Başkan Ergün daha sonra Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Soma Şubesi’ni de ziyaret etti. Dernek Başkanı Mehmet Akın ve dernek üyeleri tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Ergün, tüm dernek üyeleriyle tek tek tokalaştı. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmeyen Başkan Ergün, gösterilen sıcak ilgi nedeniyle teşekkür etti. Dernek binasında dernek üyeleri ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesinin Soma’da ve il genelinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.