Başkan Karabağ’dan Kula’da referandum çalışması

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2017 - 14:44, Güncelleme: 27.03.2017 - 14:44
 

Başkan Karabağ’dan Kula’da referandum çalışması

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kula İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 16 Nisan Anayasa referandumu çalışmaları kapsamında Kulalı vatandaşlara Anayasa değişikliğini anlattı.16 Nisan’da...
İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kula İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 16 Nisan Anayasa referandumu çalışmaları kapsamında Kulalı vatandaşlara Anayasa değişikliğini anlattı.16 Nisan’da yapılacak Anayasa değişikliği referandum çalışmaları için Bayraklı Dostluk Grubuyla birlikte Kula’ya gelen CHP’li Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve Bayraklı Kulalılar Derneği Başkanı Veli Topal, CHP Kula ilçe teşkilatının referandum çalışmalarına destek verdi. CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga ve partili üyeler ile birlikte gruplara ayrılarak ‘Hayır’ çalışması yapan Başkan Karabağ, vatandaşlar ile tek tek sohbet etti. Vatandaşlardan ’Hayır’ için destek isteyen Başkan Karabağ, "Bir Kulalı olarak memleketimde referandum çalışması yapmak faydalı oldu. Partili üyelerimiz ile birlikte gruplara ayrılarak bütün kesimlerdeki vatandaşlarımıza ulaşmaya çalıştık. Bu ülkede tek başlılık sistemine ’Hayır’ dememiz gerekiyor. Bu nedenle son güne kadar her il ve ilçelerimizde çalışacağız ve bu sisteme dur diyeceğiz" dedi.
İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kula İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 16 Nisan Anayasa referandumu çalışmaları kapsamında Kulalı vatandaşlara Anayasa değişikliğini anlattı.16 Nisan’da...

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kula İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 16 Nisan Anayasa referandumu çalışmaları kapsamında Kulalı vatandaşlara Anayasa değişikliğini anlattı.

16 Nisan’da yapılacak Anayasa değişikliği referandum çalışmaları için Bayraklı Dostluk Grubuyla birlikte Kula’ya gelen CHP’li Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve Bayraklı Kulalılar Derneği Başkanı Veli Topal, CHP Kula ilçe teşkilatının referandum çalışmalarına destek verdi. CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga ve partili üyeler ile birlikte gruplara ayrılarak ‘Hayır’ çalışması yapan Başkan Karabağ, vatandaşlar ile tek tek sohbet etti. Vatandaşlardan ’Hayır’ için destek isteyen Başkan Karabağ, "Bir Kulalı olarak memleketimde referandum çalışması yapmak faydalı oldu. Partili üyelerimiz ile birlikte gruplara ayrılarak bütün kesimlerdeki vatandaşlarımıza ulaşmaya çalıştık. Bu ülkede tek başlılık sistemine ’Hayır’ dememiz gerekiyor. Bu nedenle son güne kadar her il ve ilçelerimizde çalışacağız ve bu sisteme dur diyeceğiz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.