Başkan Karaçoban askerleri dualarla uğurladı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2018 - 11:38, Güncelleme: 19.04.2018 - 11:38
 

Başkan Karaçoban askerleri dualarla uğurladı

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Kavaklıdere Mahallesinde, vatani görevini yerine getirmek üzere askere gidecek gençlere asker yemeği verdi. Yemekte Başkan Karaçoban’a, Meclis üyeleri Cevdet Erim, Hasan Alıcı, Barış Acar...
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Kavaklıdere Mahallesinde, vatani görevini yerine getirmek üzere askere gidecek gençlere asker yemeği verdi. Yemekte Başkan Karaçoban’a, Meclis üyeleri Cevdet Erim, Hasan Alıcı, Barış Acar ve Alaşehir Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hakan Turan eşlik etti.Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Kavaklıdere Mahallesinde askere gidecek gençlere ve ailelerine yemek verdi. Vatani görevini yerine getirmek için askere gidecek olan gençleri dualarla uğurlayan Başkan Karaçoban, askerlere kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim, şanlı Türk Bayrağı ve çeşitli hediyeler verdi.Asker uğurlamasında konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "Bu yola giden kınalı kuzularımıza ilk önce en kutsal hediyeyi vereceğiz biri yüce kitabımız Kuran’ı kerim diğeri şanlı Türk bayrağımızdır. Kınalı kuzularımızı bu hediyeleri verirken Allah’ım hayırlı teskereler versin, sağlıkla gidip gelmeyi nasip etsin, bu millete güzel bir birey olmayı nasip etsin, Allah’ım ayağınıza taş değirmesin, yüce Allaha emanetsiniz" dedi.Asker yemeğinden sonra Kavaklıdere Mahallesindeki vatandaşlarla buluşan Başkan Karaçoban, mahalle sakinleriyle sohbet edip çay içti.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Kavaklıdere Mahallesinde, vatani görevini yerine getirmek üzere askere gidecek gençlere asker yemeği verdi. Yemekte Başkan Karaçoban’a, Meclis üyeleri Cevdet Erim, Hasan Alıcı, Barış Acar...

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Kavaklıdere Mahallesinde, vatani görevini yerine getirmek üzere askere gidecek gençlere asker yemeği verdi. Yemekte Başkan Karaçoban’a, Meclis üyeleri Cevdet Erim, Hasan Alıcı, Barış Acar ve Alaşehir Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hakan Turan eşlik etti.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Kavaklıdere Mahallesinde askere gidecek gençlere ve ailelerine yemek verdi. Vatani görevini yerine getirmek için askere gidecek olan gençleri dualarla uğurlayan Başkan Karaçoban, askerlere kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim, şanlı Türk Bayrağı ve çeşitli hediyeler verdi.

Asker uğurlamasında konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "Bu yola giden kınalı kuzularımıza ilk önce en kutsal hediyeyi vereceğiz biri yüce kitabımız Kuran’ı kerim diğeri şanlı Türk bayrağımızdır. Kınalı kuzularımızı bu hediyeleri verirken Allah’ım hayırlı teskereler versin, sağlıkla gidip gelmeyi nasip etsin, bu millete güzel bir birey olmayı nasip etsin, Allah’ım ayağınıza taş değirmesin, yüce Allaha emanetsiniz" dedi.

Asker yemeğinden sonra Kavaklıdere Mahallesindeki vatandaşlarla buluşan Başkan Karaçoban, mahalle sakinleriyle sohbet edip çay içti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.