Başkan Karaçoban vatandaşın gönlünde taht kuruyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2018 - 10:17, Güncelleme: 31.01.2018 - 10:17
 

Başkan Karaçoban vatandaşın gönlünde taht kuruyor

Alaşehir Belediyesinin Halk Günleri devam ediyor. Her Salı günü düzenlenen halk toplantılarında Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlara hızlı ve etkin çözüm üretiyor. Göbekli Mahallesinde...
Alaşehir Belediyesinin Halk Günleri devam ediyor. Her Salı günü düzenlenen halk toplantılarında Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlara hızlı ve etkin çözüm üretiyor. Göbekli Mahallesinde ikamet eden İsmet Yüksel isimli vatandaş, Halk gününde Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’a mani söyledi. Manisinde Başkan Karaçoban’a sevgisini belirten İsmet Yüksel yaptığı hizmetler için Başkan Karaçoban’a teşekkür etti.Alaşehir Belediyesinin yerel yönetimde katılımcılığı sağlamak ve ortak çözüm üretmek anlayışıyla hayata geçirdiği Halk Günü Toplantıları’nda Alaşehirliler, her konuda taleplerini Başkan Karaçoban’a iletiyor. Her türlü konu hakkındaki istek ve önerilerini dikkate alan ilgili müdürlükler, gelen talepler doğrultusunda mümkün olan en kısa zamanda gereken inceleme ve çalışmayı yaparak, sorunlara çözüm üretiyor.“Alaşehir’de değişen sadece mekanlar değil”21. yüzyılın başında belediyecilik tanımının da değiştiğini ifade eden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Değişen şartlar ve dünya içerisinde artık belediyecilik tanımı da değişti. Klasik anlamda ifade ettiğimiz yol-kaldırım belediyeciliği dönemi bitti. Yol, kaldırım yapmak tabi ki belediyenin asli görevlerinden ancak sosyal belediyecilik anlayışında ne kadar istihdam sağladığımız, ilçeye-şehre eğitim, kültür, sanat, spor, ekonomik gelişmişlikte ne kadar yükselttiğimiz önemli. Bu anlamda Alaşehir’de yakaladığımız başarı, vatandaşlarımızın bizlerden beklenti ve isteklerini de değiştirdi. Alaşehir’de değişen sadece mekanlar değil. İnsanımızın hayata bakışı da değişti, zenginleşti. Bu bizi mutlu ediyor” dedi.
Alaşehir Belediyesinin Halk Günleri devam ediyor. Her Salı günü düzenlenen halk toplantılarında Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlara hızlı ve etkin çözüm üretiyor. Göbekli Mahallesinde...

Alaşehir Belediyesinin Halk Günleri devam ediyor. Her Salı günü düzenlenen halk toplantılarında Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlara hızlı ve etkin çözüm üretiyor. Göbekli Mahallesinde ikamet eden İsmet Yüksel isimli vatandaş, Halk gününde Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’a mani söyledi. Manisinde Başkan Karaçoban’a sevgisini belirten İsmet Yüksel yaptığı hizmetler için Başkan Karaçoban’a teşekkür etti.

Alaşehir Belediyesinin yerel yönetimde katılımcılığı sağlamak ve ortak çözüm üretmek anlayışıyla hayata geçirdiği Halk Günü Toplantıları’nda Alaşehirliler, her konuda taleplerini Başkan Karaçoban’a iletiyor. Her türlü konu hakkındaki istek ve önerilerini dikkate alan ilgili müdürlükler, gelen talepler doğrultusunda mümkün olan en kısa zamanda gereken inceleme ve çalışmayı yaparak, sorunlara çözüm üretiyor.

“Alaşehir’de değişen sadece mekanlar değil”

21. yüzyılın başında belediyecilik tanımının da değiştiğini ifade eden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Değişen şartlar ve dünya içerisinde artık belediyecilik tanımı da değişti. Klasik anlamda ifade ettiğimiz yol-kaldırım belediyeciliği dönemi bitti. Yol, kaldırım yapmak tabi ki belediyenin asli görevlerinden ancak sosyal belediyecilik anlayışında ne kadar istihdam sağladığımız, ilçeye-şehre eğitim, kültür, sanat, spor, ekonomik gelişmişlikte ne kadar yükselttiğimiz önemli. Bu anlamda Alaşehir’de yakaladığımız başarı, vatandaşlarımızın bizlerden beklenti ve isteklerini de değiştirdi. Alaşehir’de değişen sadece mekanlar değil. İnsanımızın hayata bakışı da değişti, zenginleşti. Bu bizi mutlu ediyor” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.