Başkan Karaçoban’dan Yaşlılar Haftası’nda anlamlı ziyaret

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2018 - 15:31, Güncelleme: 22.03.2018 - 15:31
 

Başkan Karaçoban’dan Yaşlılar Haftası’nda anlamlı ziyaret

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası sebebiyle Alaşehir Belediyesi Alzheimer Merkezini ziyaret ederek, hasta ve yakınlarıyla sohbet etti.Yaşlılar Haftası dolayısıyla Alaşehir Belediyesi Alzheimer Merkezini...
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası sebebiyle Alaşehir Belediyesi Alzheimer Merkezini ziyaret ederek, hasta ve yakınlarıyla sohbet etti.Yaşlılar Haftası dolayısıyla Alaşehir Belediyesi Alzheimer Merkezini ziyaret eden Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, merkezde kalan hastalarla yakından ilgilendi. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı ziyarette, Alzheimer hastası İbrahim Baydemir, keman çalarken, hastalar da şarkılar söyledi. Merkezden çok memnun olduklarını dile getiren hasta yakınları, Başkan Karaçoban’a teşekkür etti. Ziyaretle ilgili konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "Ben Alzheimer hastalığından iki kişi kaybettim. Kendim de sağlıkçı olduğum için olaya bakışımız farklı. Biz bunu Alaşehir’de gerçekleştirirken, Türkiye’deki örneklerine baktık. Şu anda bizim kurduğumuz düzen ve ahengin tek bir örneği yok. Tesislerimiz sizlerin. İhtiyaç duyanların bu konuda yardımcı olabildiğimiz geriye kazanabileceğimiz tekrardan toplum içinde var olan hareket kabiliyeti kısıtlansa bile bedensel olarak var olan sizleri aramızda görmek istiyoruz. Bizlerden sakın kopmayın. Onun için bizler sizlerle olacağız. Sizler için kapasitemizi artıracağız. Yaşlılar haftanız kutlu olsun. Sizleri yılda bir defa kutlamak yetmez. Sizler bizim baş tacımızsınız, sizler olmasaydınız bizler olmazdık” dedi.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası sebebiyle Alaşehir Belediyesi Alzheimer Merkezini ziyaret ederek, hasta ve yakınlarıyla sohbet etti.Yaşlılar Haftası dolayısıyla Alaşehir Belediyesi Alzheimer Merkezini...

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası sebebiyle Alaşehir Belediyesi Alzheimer Merkezini ziyaret ederek, hasta ve yakınlarıyla sohbet etti.

Yaşlılar Haftası dolayısıyla Alaşehir Belediyesi Alzheimer Merkezini ziyaret eden Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, merkezde kalan hastalarla yakından ilgilendi. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı ziyarette, Alzheimer hastası İbrahim Baydemir, keman çalarken, hastalar da şarkılar söyledi. Merkezden çok memnun olduklarını dile getiren hasta yakınları, Başkan Karaçoban’a teşekkür etti. Ziyaretle ilgili konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "Ben Alzheimer hastalığından iki kişi kaybettim. Kendim de sağlıkçı olduğum için olaya bakışımız farklı. Biz bunu Alaşehir’de gerçekleştirirken, Türkiye’deki örneklerine baktık. Şu anda bizim kurduğumuz düzen ve ahengin tek bir örneği yok. Tesislerimiz sizlerin. İhtiyaç duyanların bu konuda yardımcı olabildiğimiz geriye kazanabileceğimiz tekrardan toplum içinde var olan hareket kabiliyeti kısıtlansa bile bedensel olarak var olan sizleri aramızda görmek istiyoruz. Bizlerden sakın kopmayın. Onun için bizler sizlerle olacağız. Sizler için kapasitemizi artıracağız. Yaşlılar haftanız kutlu olsun. Sizleri yılda bir defa kutlamak yetmez. Sizler bizim baş tacımızsınız, sizler olmasaydınız bizler olmazdık” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.