Başkan Kayda Hacıbektaşlı sakinleriyle buluştu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2018 - 10:52, Güncelleme: 03.02.2018 - 10:52
 

Başkan Kayda Hacıbektaşlı sakinleriyle buluştu

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, geleneksel hale getirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında Hacıbektaşlı Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.Mahalle Muhtarı Mustafa Ergün ile mahalle sakinleri tarafından...
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, geleneksel hale getirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında Hacıbektaşlı Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.Mahalle Muhtarı Mustafa Ergün ile mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Kayda, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet etti. Mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyen Başkan Kayda, kendisine iletilen tüm taleplerin en kısa zamanda yerine getirileceğini belirtti. Belediye tarafından mahallelerine kazandırılan hizmetlerden memnun olduklarını ifade eden muhtar Ergün ile vatandaşlar, yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür etti.Başkan Zeki Kayda’nın Hacıbektaşlı Mahallesi’ne gerçekleştirdiği ziyarete, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu, İbrahim Karaca ve Ali Rıza Ünveren, Kırsal Hizmetler Müdürü Serkan Sözer, Fen İşleri Müdürü Ercan Oyan, S.S. 24 Nolu Salihli Şehiriçi Minibüsleri Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mustafa Baykal da eşlik etti.
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, geleneksel hale getirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında Hacıbektaşlı Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.Mahalle Muhtarı Mustafa Ergün ile mahalle sakinleri tarafından...

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, geleneksel hale getirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında Hacıbektaşlı Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.

Mahalle Muhtarı Mustafa Ergün ile mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Kayda, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet etti. Mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyen Başkan Kayda, kendisine iletilen tüm taleplerin en kısa zamanda yerine getirileceğini belirtti. Belediye tarafından mahallelerine kazandırılan hizmetlerden memnun olduklarını ifade eden muhtar Ergün ile vatandaşlar, yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür etti.

Başkan Zeki Kayda’nın Hacıbektaşlı Mahallesi’ne gerçekleştirdiği ziyarete, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu, İbrahim Karaca ve Ali Rıza Ünveren, Kırsal Hizmetler Müdürü Serkan Sözer, Fen İşleri Müdürü Ercan Oyan, S.S. 24 Nolu Salihli Şehiriçi Minibüsleri Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mustafa Baykal da eşlik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.