Başkan Kayda, sağlık çalışanlarının bayramını kutladı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2018 - 18:18, Güncelleme: 14.03.2018 - 18:18
 

Başkan Kayda, sağlık çalışanlarının bayramını kutladı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Salihli Belediyesi Prof. Dr. Nurettin Fişek Polikliniğini ziyaret ederek personelin bayramını kutladı.Tüm sağlık çalışanlarının daha modern çalışma şartları içinde...
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Salihli Belediyesi Prof. Dr. Nurettin Fişek Polikliniğini ziyaret ederek personelin bayramını kutladı.Tüm sağlık çalışanlarının daha modern çalışma şartları içinde olması temennisi ile Tıp Bayramlarını kutlayan Başkan Kayda, yeri geldiğinde sizlere canımızı emanet ediyoruz. Bizler için gece gündüz çalışıyorsunuz” dedi.Karaoğlu, hastaneleri ziyaret ettiÖte yandan Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ilçede hizmet veren hastaneleri ziyaret etti. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ali Taylan ile birlikte ziyarette bulunan Başkan Yardımcısı Karaoğlu ilçedeki 3 özel hastanenin başhekimleri ve yönetim kurulu başkanlarıyla, Salihli Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ufuk Türkmen ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sezgin Güleç’i ziyaret ederek, 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Salihli Belediyesi Prof. Dr. Nurettin Fişek Polikliniğini ziyaret ederek personelin bayramını kutladı.Tüm sağlık çalışanlarının daha modern çalışma şartları içinde...

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Salihli Belediyesi Prof. Dr. Nurettin Fişek Polikliniğini ziyaret ederek personelin bayramını kutladı.

Tüm sağlık çalışanlarının daha modern çalışma şartları içinde olması temennisi ile Tıp Bayramlarını kutlayan Başkan Kayda, yeri geldiğinde sizlere canımızı emanet ediyoruz. Bizler için gece gündüz çalışıyorsunuz” dedi.

Karaoğlu, hastaneleri ziyaret etti

Öte yandan Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ilçede hizmet veren hastaneleri ziyaret etti. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ali Taylan ile birlikte ziyarette bulunan Başkan Yardımcısı Karaoğlu ilçedeki 3 özel hastanenin başhekimleri ve yönetim kurulu başkanlarıyla, Salihli Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ufuk Türkmen ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sezgin Güleç’i ziyaret ederek, 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.