Başkan Kayda sağlık çalışanlarıyla buluştu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2017 - 14:50, Güncelleme: 14.03.2017 - 14:50
 

Başkan Kayda sağlık çalışanlarıyla buluştu

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökhan Gürsoy ve hastane personelini ziyaret etti.Ziyarette, Salihli’de sağlık sektöründe hizmet veren tüm çalışanların 14...
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökhan Gürsoy ve hastane personelini ziyaret etti.Ziyarette, Salihli’de sağlık sektöründe hizmet veren tüm çalışanların 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Başkan Kayda, “Tüm insanlığa karşılık beklemeden büyük bir özveriyle hizmet eden hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum. Sağlık çalışanlarının toplumumuzda önemi ve yeri büyüktür. Her sektörde olduğu gibi sağlık sektöründe de bazı sorunlar vardır ama unutulmamalı ki sağlık çalışanları toplumumuzda hayat kurtarma gibi büyük ve ağır bir görev üstlenmişlerdir. Yeri geldiğinde gecelerini günlerine katarak çalışmışlardır. Sağlık hizmeti alanları mutlu etmenin yolu sağlık çalışanlarını mutlu etmekten geçer" dedi. Ziyaretinden dolayı Başkan Kayda’ya teşekkürlerini sunan Başhekim Gürsoy ise Salihli Devlet Hastanesi hakkında bilgiler verdi. Salihli Devlet Hastanesinin çevre ilçelerden gelen hastalara da hizmet verdiğini belirten Gürsoy, vatandaşlara en iyi sağlık hizmetini vermek için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi. Başkan Kayda, ziyaretin sonunda Başhekim Gürsoy’a çiçek takdim etti.
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökhan Gürsoy ve hastane personelini ziyaret etti.Ziyarette, Salihli’de sağlık sektöründe hizmet veren tüm çalışanların 14...

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökhan Gürsoy ve hastane personelini ziyaret etti.

Ziyarette, Salihli’de sağlık sektöründe hizmet veren tüm çalışanların 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Başkan Kayda, “Tüm insanlığa karşılık beklemeden büyük bir özveriyle hizmet eden hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum. Sağlık çalışanlarının toplumumuzda önemi ve yeri büyüktür. Her sektörde olduğu gibi sağlık sektöründe de bazı sorunlar vardır ama unutulmamalı ki sağlık çalışanları toplumumuzda hayat kurtarma gibi büyük ve ağır bir görev üstlenmişlerdir. Yeri geldiğinde gecelerini günlerine katarak çalışmışlardır. Sağlık hizmeti alanları mutlu etmenin yolu sağlık çalışanlarını mutlu etmekten geçer" dedi. Ziyaretinden dolayı Başkan Kayda’ya teşekkürlerini sunan Başhekim Gürsoy ise Salihli Devlet Hastanesi hakkında bilgiler verdi. Salihli Devlet Hastanesinin çevre ilçelerden gelen hastalara da hizmet verdiğini belirten Gürsoy, vatandaşlara en iyi sağlık hizmetini vermek için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi. Başkan Kayda, ziyaretin sonunda Başhekim Gürsoy’a çiçek takdim etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.