Başkan Kayda, şampiyon judocuları ödüllendirdi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2018 - 18:08, Güncelleme: 02.02.2018 - 18:08
 

Başkan Kayda, şampiyon judocuları ödüllendirdi

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Süper Lig’de büyük bir başarıya imza atarak lig 3’üncülüğü kazanan başarılı judocuları çeyrek altınla ödüllendirdi.Süper Lig’de adından söz ettiren Salihli Belediyespor Judo Takımı, Belediye...
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Süper Lig’de büyük bir başarıya imza atarak lig 3’üncülüğü kazanan başarılı judocuları çeyrek altınla ödüllendirdi.Süper Lig’de adından söz ettiren Salihli Belediyespor Judo Takımı, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer, Antrenörler Oktay Ayaz, Özlem Ayaz ve Namet Gülmez ile birlikte Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti.Bayanlar Süper Liginde 3. olan judocuları kutlayan Başkan Zeki Kayda, "Sizlerin başarıları ile her zaman gurur duyuyoruz. Katıldığınız şampiyonalarda Salihli’mizi her zaman başarıyla temsil ediyorsunuz. Sizlerin yetişmesinde emek harcayan Antrenörlerimiz Oktay Ayaz, Özlem Ayaz ve Namet Gülmez’e teşekkür ediyorum. Bizlere yaşattığınız mutluluk için de hepinizi kutluyorum" şeklinde konuştu.
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Süper Lig’de büyük bir başarıya imza atarak lig 3’üncülüğü kazanan başarılı judocuları çeyrek altınla ödüllendirdi.Süper Lig’de adından söz ettiren Salihli Belediyespor Judo Takımı, Belediye...

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Süper Lig’de büyük bir başarıya imza atarak lig 3’üncülüğü kazanan başarılı judocuları çeyrek altınla ödüllendirdi.

Süper Lig’de adından söz ettiren Salihli Belediyespor Judo Takımı, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer, Antrenörler Oktay Ayaz, Özlem Ayaz ve Namet Gülmez ile birlikte Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti.

Bayanlar Süper Liginde 3. olan judocuları kutlayan Başkan Zeki Kayda, "Sizlerin başarıları ile her zaman gurur duyuyoruz. Katıldığınız şampiyonalarda Salihli’mizi her zaman başarıyla temsil ediyorsunuz. Sizlerin yetişmesinde emek harcayan Antrenörlerimiz Oktay Ayaz, Özlem Ayaz ve Namet Gülmez’e teşekkür ediyorum. Bizlere yaşattığınız mutluluk için de hepinizi kutluyorum" şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.