Başkan Kayda, sanayi esnafını ziyaret etti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2016 - 14:31, Güncelleme: 10.11.2016 - 14:31
 

Başkan Kayda, sanayi esnafını ziyaret etti

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, sanayi esnafını ziyaret ederek esnafın istek ve şikayetlerini dinledi.Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren’nin...
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, sanayi esnafını ziyaret ederek esnafın istek ve şikayetlerini dinledi.Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren’nin de yer aldığı ziyarette Başkan Zeki Kayda, kimi işyerlerinde oturup çalışanlarla uzun uzun sohbet ederek esnaflarla birlikte çay içti.Okul Müdürlüğü yaptığı dönemde öğrencisi olan birçok esnafın artık kendi işinin sahibi olmasından duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Kayda, “Salihli Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden beri esnafımızın ve halkımızın her zaman sıkıntılarını dinleyerek çözüm bulmaya çalıştık. Belediye olarak Sanayi Sitesinde yol ve düzenleme çalışmaları yapmıştık. Hizmetlerimiz devam edecektir. Sorunları dinleyerek çözüm bulmak sosyal belediyeciliğin bir gereğidir. Ortak akıl ilkesi çerçevesinde esnafımızın da görüş ve önerilerini alıyoruz. Onların sorunlarını çözmek ve işleri kolaylaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bundan sonra da imkanlarımız çerçevesinde elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.Her fırsatta esnaf ziyaretlerine devam edeceğini vurgulayan Başkan Kayda, sanayi esnafının ciddi sıkıntıları olduğunu ve bunların çözüme kavuşturulması için el birliğiyle çalışmalar yapacaklarını söyledi. Başkan Kayda’yı karşılarında gören sanayi esnafı ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, sanayi esnafını ziyaret ederek esnafın istek ve şikayetlerini dinledi.Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren’nin...
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, sanayi esnafını ziyaret ederek esnafın istek ve şikayetlerini dinledi.
Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren’nin de yer aldığı ziyarette Başkan Zeki Kayda, kimi işyerlerinde oturup çalışanlarla uzun uzun sohbet ederek esnaflarla birlikte çay içti.
Okul Müdürlüğü yaptığı dönemde öğrencisi olan birçok esnafın artık kendi işinin sahibi olmasından duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Kayda, “Salihli Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden beri esnafımızın ve halkımızın her zaman sıkıntılarını dinleyerek çözüm bulmaya çalıştık. Belediye olarak Sanayi Sitesinde yol ve düzenleme çalışmaları yapmıştık. Hizmetlerimiz devam edecektir. Sorunları dinleyerek çözüm bulmak sosyal belediyeciliğin bir gereğidir. Ortak akıl ilkesi çerçevesinde esnafımızın da görüş ve önerilerini alıyoruz. Onların sorunlarını çözmek ve işleri kolaylaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bundan sonra da imkanlarımız çerçevesinde elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.
Her fırsatta esnaf ziyaretlerine devam edeceğini vurgulayan Başkan Kayda, sanayi esnafının ciddi sıkıntıları olduğunu ve bunların çözüme kavuşturulması için el birliğiyle çalışmalar yapacaklarını söyledi. Başkan Kayda’yı karşılarında gören sanayi esnafı ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.