Başkan Kayda, yağmursuyu çalışmalarını inceledi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.04.2018 - 13:25, Güncelleme: 10.04.2018 - 13:25
 

Başkan Kayda, yağmursuyu çalışmalarını inceledi

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ilçe merkezinde yaşanan su baskınlarını ortadan kaldıracak olan projenin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Karaca ve Fen İşleri Müdürü Ercan Oyan ile birlikte...
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ilçe merkezinde yaşanan su baskınlarını ortadan kaldıracak olan projenin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Karaca ve Fen İşleri Müdürü Ercan Oyan ile birlikte yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarının sürdürüldüğü Alt Fevzipaşa Caddesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Kayda, yürütülen yağmur suyu alt yapı çalışmaları hakkında bilgi aldı.25 kilometrelik yağmur suyu hat döşeme çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen Başkan Kayda, “Alt Fevzipaşa Caddemizde yağmursuyu çalışmamız devam ediyor. Biraz zor bir çalışma. Yaklaşık 500 günlük bir sürecimiz vardı. Bu yılın sonuna kadar bu işler bittiğinde Salihli her yağmurdan sonra hiç korkulu rüya görmeyecek. Kendi evlerinde sıkıntı yaşamayan vatandaşlarımız bu çalışmalara farklı gözle bakabilir ama alt ve üst Fevzipaşa Caddesi, Kipa tarafı, Kocaçeşme ve Gaziler Mahallesi inanın çok berbat bir durumda kalıyor. Bırakın onu Salihli Belediyesinin bodrum katı su içerisinde kalıyordu. Salihliye hayırlı olsun. Bu konuda MASKİ Genel Müdürlüğüne ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum. Kendi ekibime de teşekkür ediyorum. Salihli’yi yağmur sıkıntısından hep birlikte kurtarıyoruz. Salihli halkından biraz daha sabır istiyorum. Bize bu çalışmalarda anlayış gösteren tüm vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Salihli bizimle değişiyor” dedi.
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ilçe merkezinde yaşanan su baskınlarını ortadan kaldıracak olan projenin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Karaca ve Fen İşleri Müdürü Ercan Oyan ile birlikte...

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ilçe merkezinde yaşanan su baskınlarını ortadan kaldıracak olan projenin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Karaca ve Fen İşleri Müdürü Ercan Oyan ile birlikte yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarının sürdürüldüğü Alt Fevzipaşa Caddesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Kayda, yürütülen yağmur suyu alt yapı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

25 kilometrelik yağmur suyu hat döşeme çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen Başkan Kayda, “Alt Fevzipaşa Caddemizde yağmursuyu çalışmamız devam ediyor. Biraz zor bir çalışma. Yaklaşık 500 günlük bir sürecimiz vardı. Bu yılın sonuna kadar bu işler bittiğinde Salihli her yağmurdan sonra hiç korkulu rüya görmeyecek. Kendi evlerinde sıkıntı yaşamayan vatandaşlarımız bu çalışmalara farklı gözle bakabilir ama alt ve üst Fevzipaşa Caddesi, Kipa tarafı, Kocaçeşme ve Gaziler Mahallesi inanın çok berbat bir durumda kalıyor. Bırakın onu Salihli Belediyesinin bodrum katı su içerisinde kalıyordu. Salihliye hayırlı olsun. Bu konuda MASKİ Genel Müdürlüğüne ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum. Kendi ekibime de teşekkür ediyorum. Salihli’yi yağmur sıkıntısından hep birlikte kurtarıyoruz. Salihli halkından biraz daha sabır istiyorum. Bize bu çalışmalarda anlayış gösteren tüm vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Salihli bizimle değişiyor” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.