Başkan Kayda’dan, futbolculara tatlı dopingi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.03.2018 - 17:48, Güncelleme: 09.03.2018 - 17:48
 

Başkan Kayda’dan, futbolculara tatlı dopingi

Süper Amatör play-off 2. maçında 11 Mart Pazar Günü kendi sahasında Manisa Donatımspor’u konuk edecek olan Salihli Belediyespor’a Belediye Başkanı Zeki Kayda’dan tatlı dopingi geldi.BAL’a yükselme play-off maçlarına Sarıgöl Belediyespor...
Süper Amatör play-off 2. maçında 11 Mart Pazar Günü kendi sahasında Manisa Donatımspor’u konuk edecek olan Salihli Belediyespor’a Belediye Başkanı Zeki Kayda’dan tatlı dopingi geldi.BAL’a yükselme play-off maçlarına Sarıgöl Belediyespor galibiyeti ile başlayan Salihli Belediyespor, 11 Mart Pazar Günü konuk edeceği Manisa Donatımspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Adem Başaran yönetiminde maçın hazırlıklarını Ramiz Turan Stadı’nda sürdüren Yeşil-beyazlı ekibin antrenmanına Belediyespor kulüp başkanı Serkan Sözer ile birlikte ziyaret eden Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, futbolculara tatlı ikramında bulundu.Donatımspor maçında takıma başarılar dileyen Başkan Kayda, “Bölgesel Amatör Ligi hedefiyle çıktığımız bu yolda bugün hedefimize doğru emin adımlarla gidiyoruz. Futbolcularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Salihli’nin beklentisini inşallah bu yıl karşılayacağız. Büyük emek harcıyorsunuz. Güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Tüm Salihli halkımızı bu mücadelemize bekliyoruz” diye konuştu.
Süper Amatör play-off 2. maçında 11 Mart Pazar Günü kendi sahasında Manisa Donatımspor’u konuk edecek olan Salihli Belediyespor’a Belediye Başkanı Zeki Kayda’dan tatlı dopingi geldi.BAL’a yükselme play-off maçlarına Sarıgöl Belediyespor...

Süper Amatör play-off 2. maçında 11 Mart Pazar Günü kendi sahasında Manisa Donatımspor’u konuk edecek olan Salihli Belediyespor’a Belediye Başkanı Zeki Kayda’dan tatlı dopingi geldi.

BAL’a yükselme play-off maçlarına Sarıgöl Belediyespor galibiyeti ile başlayan Salihli Belediyespor, 11 Mart Pazar Günü konuk edeceği Manisa Donatımspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Adem Başaran yönetiminde maçın hazırlıklarını Ramiz Turan Stadı’nda sürdüren Yeşil-beyazlı ekibin antrenmanına Belediyespor kulüp başkanı Serkan Sözer ile birlikte ziyaret eden Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, futbolculara tatlı ikramında bulundu.

Donatımspor maçında takıma başarılar dileyen Başkan Kayda, “Bölgesel Amatör Ligi hedefiyle çıktığımız bu yolda bugün hedefimize doğru emin adımlarla gidiyoruz. Futbolcularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Salihli’nin beklentisini inşallah bu yıl karşılayacağız. Büyük emek harcıyorsunuz. Güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Tüm Salihli halkımızı bu mücadelemize bekliyoruz” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.