Başkan Kayda’dan kahvaltı sürprizi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2018 - 13:33, Güncelleme: 04.02.2018 - 13:33
 

Başkan Kayda’dan kahvaltı sürprizi

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, belediye birimlerine ait şantiye ziyaretleri kapsamında kenti güzelleştirmek adına çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü şantiyesinde işçilerle buluştu.Mesaiye hazırlanan işçileri...
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, belediye birimlerine ait şantiye ziyaretleri kapsamında kenti güzelleştirmek adına çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü şantiyesinde işçilerle buluştu.Mesaiye hazırlanan işçileri sabah erken saatte ziyaret ederek sürpriz yapan Başkan Kayda, çalışanlara kahvaltı ikramında bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Karaca ile birlikte şantiye ziyaretini gerçekleştiren Başkan Kayda, çalışmalar hakkında Park ve Bahçeler Müdürü Burak Ataoğlu’ndan bilgi aldı.Başkan Kayda, “Daha güzel, daha modern, daha temiz bir Salihli için çalışan Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelimize teşekkür ediyorum” dedi.Salihli Belediyesi’nin tüm çalışanlarıyla birlikte büyük bir aile olduğunu ifade eden Başkan Kayda, taşeron işçi düzenlemesi hakkında çalışanlara bilgi vererek işçilerin merak ettiği soruları cevapladı.
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, belediye birimlerine ait şantiye ziyaretleri kapsamında kenti güzelleştirmek adına çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü şantiyesinde işçilerle buluştu.Mesaiye hazırlanan işçileri...

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, belediye birimlerine ait şantiye ziyaretleri kapsamında kenti güzelleştirmek adına çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü şantiyesinde işçilerle buluştu.

Mesaiye hazırlanan işçileri sabah erken saatte ziyaret ederek sürpriz yapan Başkan Kayda, çalışanlara kahvaltı ikramında bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Karaca ile birlikte şantiye ziyaretini gerçekleştiren Başkan Kayda, çalışmalar hakkında Park ve Bahçeler Müdürü Burak Ataoğlu’ndan bilgi aldı.

Başkan Kayda, “Daha güzel, daha modern, daha temiz bir Salihli için çalışan Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Salihli Belediyesi’nin tüm çalışanlarıyla birlikte büyük bir aile olduğunu ifade eden Başkan Kayda, taşeron işçi düzenlemesi hakkında çalışanlara bilgi vererek işçilerin merak ettiği soruları cevapladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.