Başkan Kayda’dan MHP yönetimine ’hayırlı olsun’ ziyareti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2016 - 12:36, Güncelleme: 03.12.2016 - 12:36
 

Başkan Kayda’dan MHP yönetimine ’hayırlı olsun’ ziyareti

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salihli İlçe Teşkilatı Başkanlığı görevine atanan Mehmet Akın ve yeni yönetime ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.Başkan Kayda ile birlikte ziyarette, Belediye Başkan...
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salihli İlçe Teşkilatı Başkanlığı görevine atanan Mehmet Akın ve yeni yönetime ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.Başkan Kayda ile birlikte ziyarette, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Yalım Şenkaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, MHP’li belediye meclis üyeleri yer aldı. Ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Zeki Kayda ve başkan yardımcılarına teşekkür eden MHP Salihli İlçe Başkanı Mehmet Akın, üstlendikleri görevi en iyi şekilde yerine getireceklerini söyledi. Akın, “MHP’nin bir sonraki dönemde de Salihli Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanarak, üç hilalli bayrağı dalgalandırmaya devam edeceğiz. Bunu yeniden yaşamak için teşkilat olarak Salihli halkına verilen sözlerin yerine getirilmesinde belediye ile uyum içinde çalışacağız.” dedi. MHP İlçe Başkanı Mehmet Akın ile yeni yönetimine başarılar dileyen Başkan Kayda, “Salihli’ye hep birlikte hizmet ediyoruz. Benim dava arkadaşlarım ve yol arkadaşlarımla birlikte biz büyük bir aileyiz. Bizim işimiz Salihli’ye hizmet etmek. Hep birlikte bunu başaracağız. MHP Salihli İlçe Başkanı Mehmet Akın ve yeni yönetimine başarılar diliyorum. Hayırlı olsun” dedi.
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salihli İlçe Teşkilatı Başkanlığı görevine atanan Mehmet Akın ve yeni yönetime ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.Başkan Kayda ile birlikte ziyarette, Belediye Başkan...
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salihli İlçe Teşkilatı Başkanlığı görevine atanan Mehmet Akın ve yeni yönetime ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
Başkan Kayda ile birlikte ziyarette, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Yalım Şenkaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, MHP’li belediye meclis üyeleri yer aldı. Ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Zeki Kayda ve başkan yardımcılarına teşekkür eden MHP Salihli İlçe Başkanı Mehmet Akın, üstlendikleri görevi en iyi şekilde yerine getireceklerini söyledi. Akın, “MHP’nin bir sonraki dönemde de Salihli Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanarak, üç hilalli bayrağı dalgalandırmaya devam edeceğiz. Bunu yeniden yaşamak için teşkilat olarak Salihli halkına verilen sözlerin yerine getirilmesinde belediye ile uyum içinde çalışacağız.” dedi. MHP İlçe Başkanı Mehmet Akın ile yeni yönetimine başarılar dileyen Başkan Kayda, “Salihli’ye hep birlikte hizmet ediyoruz. Benim dava arkadaşlarım ve yol arkadaşlarımla birlikte biz büyük bir aileyiz. Bizim işimiz Salihli’ye hizmet etmek. Hep birlikte bunu başaracağız. MHP Salihli İlçe Başkanı Mehmet Akın ve yeni yönetimine başarılar diliyorum. Hayırlı olsun” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.