Başkan Şirin acılı aileleri unutmadı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.08.2018 - 15:41, Güncelleme: 10.08.2018 - 15:41
 

Başkan Şirin acılı aileleri unutmadı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin geçtiğimi cumartesi meydana gelen trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden Kerem Paşalı ve Çağrı Bingöl’ün ailelerine ziyaret ederek taziyede bulundu.Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Cumartesi...
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin geçtiğimi cumartesi meydana gelen trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden Kerem Paşalı ve Çağrı Bingöl’ün ailelerine ziyaret ederek taziyede bulundu.Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Cumartesi gecesi geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden Kerem Paşalı ve Çağrı Bingöl’ün ailelerini ziyaret acılarını paylaştı. Gençlerin aileleri ile konuşan Başkan Şirin, başsağlığı dileklerini iletti. Yaşanan kaza sonrasında çok üzgün olduğunu belirten Belediye Başkanı Turgay Şirin, “İnanın çok üzgünüz. Olayı duyduğumda şok oldum diyebilirim. Takdiri ilahi böyleymiş. Yüce rabbim mekanlarını cennet eylesin. Bizler Turgutlu Belediyesi olarak Ergenekon Kavşağı’na yapılacak olan battı-çıktını 3 yıldır mücadelesini veriyorduk. İnanın geçtiğimiz günlerde meclis toplantısında dile getirdiğim gibi İller Bankası’ndan aldığımız kredi ile orada ivedilikle çalışmalara başlayacağız. Başka canların yanmasına, başka ailelerin üzülmesine artık tahammülümüz yok. İnşallah yeni yılın ilk aylarında oraya battı-çıktıyı yapıp kullanıma açacağız. Sizlere de Allah’tan sabır diliyorum. Bizler hem kurumsal hem de şahsım olarak maddi manevi her zaman sizlerin yanındayız, olmaya da devam edeceğiz. Rabbim sizlere sabırlar versin” dedi.
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin geçtiğimi cumartesi meydana gelen trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden Kerem Paşalı ve Çağrı Bingöl’ün ailelerine ziyaret ederek taziyede bulundu.Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Cumartesi...

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin geçtiğimi cumartesi meydana gelen trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden Kerem Paşalı ve Çağrı Bingöl’ün ailelerine ziyaret ederek taziyede bulundu.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Cumartesi gecesi geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden Kerem Paşalı ve Çağrı Bingöl’ün ailelerini ziyaret acılarını paylaştı. Gençlerin aileleri ile konuşan Başkan Şirin, başsağlığı dileklerini iletti. Yaşanan kaza sonrasında çok üzgün olduğunu belirten Belediye Başkanı Turgay Şirin, “İnanın çok üzgünüz. Olayı duyduğumda şok oldum diyebilirim. Takdiri ilahi böyleymiş. Yüce rabbim mekanlarını cennet eylesin. Bizler Turgutlu Belediyesi olarak Ergenekon Kavşağı’na yapılacak olan battı-çıktını 3 yıldır mücadelesini veriyorduk. İnanın geçtiğimiz günlerde meclis toplantısında dile getirdiğim gibi İller Bankası’ndan aldığımız kredi ile orada ivedilikle çalışmalara başlayacağız. Başka canların yanmasına, başka ailelerin üzülmesine artık tahammülümüz yok. İnşallah yeni yılın ilk aylarında oraya battı-çıktıyı yapıp kullanıma açacağız. Sizlere de Allah’tan sabır diliyorum. Bizler hem kurumsal hem de şahsım olarak maddi manevi her zaman sizlerin yanındayız, olmaya da devam edeceğiz. Rabbim sizlere sabırlar versin” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.