Başkan Şirin genç dansçıyı tebrik etti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2018 - 15:03, Güncelleme: 29.11.2018 - 15:03
 

Başkan Şirin genç dansçıyı tebrik etti

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Türkiye Dans Federasyonu tarafından İzmir’de düzenlenen sportif danslar Salsa yarışmasında gençler C klasmanında Türkiye 2.si Didesu Yılmaz‘ı tebrik ederek bir plaket takdim etti.Türkiye Dans Federasyonu...
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Türkiye Dans Federasyonu tarafından İzmir’de düzenlenen sportif danslar Salsa yarışmasında gençler C klasmanında Türkiye 2.si Didesu Yılmaz‘ı tebrik ederek bir plaket takdim etti.Türkiye Dans Federasyonu tarafından 1. etabı İzmir’de düzenlenen kulüplerarası sportif dallar Salsa yarışmasında gençler C klasmanında Türkiye 2.’si olan Didesu Yılmaz’ı Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin makamında konuk ederek tebrik etti. Turgutlu Lisesi öğrencisi olan 14 yaşındaki genç Didesu Yılmaz’a plaket takdim eden Başkan Şirin, “Didesu kardeşimizin elde ettiği başarıdan dolayı çok mutlu olduk, gururlandık. Gençler kategoresinde Türkiye 2.’si olması büyük bir başarı. Turgutlu’muzu en iyi şekilde temsil ettiği için kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz. Bizler Turgutlu Belediyesi olarak Didesu’nun her zaman yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz. Bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Didesu Yılmaz da Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür etti.
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Türkiye Dans Federasyonu tarafından İzmir’de düzenlenen sportif danslar Salsa yarışmasında gençler C klasmanında Türkiye 2.si Didesu Yılmaz‘ı tebrik ederek bir plaket takdim etti.Türkiye Dans Federasyonu...

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Türkiye Dans Federasyonu tarafından İzmir’de düzenlenen sportif danslar Salsa yarışmasında gençler C klasmanında Türkiye 2.si Didesu Yılmaz‘ı tebrik ederek bir plaket takdim etti.

Türkiye Dans Federasyonu tarafından 1. etabı İzmir’de düzenlenen kulüplerarası sportif dallar Salsa yarışmasında gençler C klasmanında Türkiye 2.’si olan Didesu Yılmaz’ı Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin makamında konuk ederek tebrik etti. Turgutlu Lisesi öğrencisi olan 14 yaşındaki genç Didesu Yılmaz’a plaket takdim eden Başkan Şirin, “Didesu kardeşimizin elde ettiği başarıdan dolayı çok mutlu olduk, gururlandık. Gençler kategoresinde Türkiye 2.’si olması büyük bir başarı. Turgutlu’muzu en iyi şekilde temsil ettiği için kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz. Bizler Turgutlu Belediyesi olarak Didesu’nun her zaman yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz. Bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Didesu Yılmaz da Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.