Başkan Şirin, MABEM Konferans Salonu’nu inceledi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2017 - 17:09, Güncelleme: 14.07.2017 - 17:09
 

Başkan Şirin, MABEM Konferans Salonu’nu inceledi

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu MABEM içerisinde çok kısa süre sonra faaliyete geçecek olan yeni konferans salonunda incelemelerde bulundu.Turgutlu Belediyesi proje çözüm ortağı Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen...
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu MABEM içerisinde çok kısa süre sonra faaliyete geçecek olan yeni konferans salonunda incelemelerde bulundu.Turgutlu Belediyesi proje çözüm ortağı Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen çalışmalar kapmasında şehre yeni bir konferans salonu daha kazandırıyor. MABEM eğitim binasının üst katında bulunan ve 214 kişi kapasiteli konferans salonu çok kısa süre içerisinde sosyal ve kültürel faaliyetlere kapılarını açmaya hazırlanıyor. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de ziyaret ettiği Turgutlu MABEM’de Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinatörü İbrahim Kutar ile birlikte yapımında sona gelinen konferans salonunda incelemelerde bulundu. Başkan Şirin’e Park Bahçeler Müdürü Önder Pala, MASKİ Turgutlu Sorumlusu Mustafa Arıova, Turgutlu MABEM Sorumlusu Ümit Orcan da eşlik etti.Yeni konferans salonun çok amaçlı kullanılacağını ifade eden Başkan Şirin, “Gerek MABEM öğrencilerimizin faaliyetlerine, gerekse Manisa Büyükşehir Belediyemiz ve Turgutlu Belediyemizin çeşitli etkinliklerine ev sahipliği yapacak olan konferans salonunun yapımında sona gelinmiştir. Kısa süre içerisinde salon faaliyete geçmiş olacak. Mevcut alanın MABEM’e değer kattığını düşünüyorum. Güzel bir çalışmanın ortaya çıktığı konferans salonunun ilçemize hayırlı olmasını diliyor, bu anlamda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum” dedi.
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu MABEM içerisinde çok kısa süre sonra faaliyete geçecek olan yeni konferans salonunda incelemelerde bulundu.Turgutlu Belediyesi proje çözüm ortağı Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen...

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu MABEM içerisinde çok kısa süre sonra faaliyete geçecek olan yeni konferans salonunda incelemelerde bulundu.

Turgutlu Belediyesi proje çözüm ortağı Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen çalışmalar kapmasında şehre yeni bir konferans salonu daha kazandırıyor. MABEM eğitim binasının üst katında bulunan ve 214 kişi kapasiteli konferans salonu çok kısa süre içerisinde sosyal ve kültürel faaliyetlere kapılarını açmaya hazırlanıyor. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de ziyaret ettiği Turgutlu MABEM’de Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinatörü İbrahim Kutar ile birlikte yapımında sona gelinen konferans salonunda incelemelerde bulundu. Başkan Şirin’e Park Bahçeler Müdürü Önder Pala, MASKİ Turgutlu Sorumlusu Mustafa Arıova, Turgutlu MABEM Sorumlusu Ümit Orcan da eşlik etti.

Yeni konferans salonun çok amaçlı kullanılacağını ifade eden Başkan Şirin, “Gerek MABEM öğrencilerimizin faaliyetlerine, gerekse Manisa Büyükşehir Belediyemiz ve Turgutlu Belediyemizin çeşitli etkinliklerine ev sahipliği yapacak olan konferans salonunun yapımında sona gelinmiştir. Kısa süre içerisinde salon faaliyete geçmiş olacak. Mevcut alanın MABEM’e değer kattığını düşünüyorum. Güzel bir çalışmanın ortaya çıktığı konferans salonunun ilçemize hayırlı olmasını diliyor, bu anlamda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.