Başkan Şirin özel çocuklar için düzenlenen kahvaltıya katıldı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2018 - 16:14, Güncelleme: 03.02.2018 - 16:14
 

Başkan Şirin özel çocuklar için düzenlenen kahvaltıya katıldı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, engelli öğrencilerin eğitimine destek amaçlı düzenlenen kahvaltıya katıldı. Özel çocuklar katılımcılara zeytin dalına sarılı teşekkür belgesi takdim ederek, Afrin’deki askerlerimize selam gönderdi....
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, engelli öğrencilerin eğitimine destek amaçlı düzenlenen kahvaltıya katıldı. Özel çocuklar katılımcılara zeytin dalına sarılı teşekkür belgesi takdim ederek, Afrin’deki askerlerimize selam gönderdi. TURBEM +1 Kafe öğrencilerinin de konuklara kahvaltı servis ettiği organizasyonda konuşan Başkan Şirin ise, “Engelli kardeşlerimiz için el birliği ile önümüzdeki süreçte çok daha güzel hizmetlere imza atacağız” dedi.Turgutlu Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okuluna destek amaçlı düzenlenen kahvaltıya Kaymakam Uğur Turan, Belediye Başkanı Turgay Şirin, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Okul Müdürü Mehmet Yenir, hayırseverler Ekrem Gürel, Firdevs Gürel ile organizasyonu düzenleyen Jale Kutluel de yer aldı. Turgutlu Belediyesi’nin açtığı ve engelli öğrencilerin gönüllü olarak görev yaptığı +1 Kafe çalışanları organizasyonda kahvaltı servis etti. Bir konuşma yapan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Turgutlu Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin topluma kazandırılması için elimizden ne gelirse yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Atatepe’de bulunan TURBEM’de +1 Kafemizi hizmete sokarak burada özel kardeşlerimizin topluma faydalı birey olması yönünde adım attık. Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu’muzun eksiklerini giderme adına buradayız. Engelli kardeşlerimiz için el birliği, hayırseverlerimizin de desteği ile önümüzdeki süreçte çok daha güzel hizmetlere imza atacağız. Bu iş yürek işi, sevgi işi. Yüreğinizi, sevginizi koyarsanız her işi başarırsınız. Engelli kardeşlerimiz ile ne zaman bir araya gelsek kendimi evimde gibi hissediyorum. Okulumuzda görev yapan öğretmenlerimizi bu işi yüreklerini koyarak severek yapıyorlar. Böyle bir organizasyonun içinde yer almaktan mutluluk duyuyorum” dedi.Kahvaltı sonunda +1 Kafe’nin çalışan öğrencileri konuklara zeytin dalına sarılı teşekkür belgesi takdim ederek, Afrin’deki askerlerimize selam gönderdi.
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, engelli öğrencilerin eğitimine destek amaçlı düzenlenen kahvaltıya katıldı. Özel çocuklar katılımcılara zeytin dalına sarılı teşekkür belgesi takdim ederek, Afrin’deki askerlerimize selam gönderdi....

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, engelli öğrencilerin eğitimine destek amaçlı düzenlenen kahvaltıya katıldı. Özel çocuklar katılımcılara zeytin dalına sarılı teşekkür belgesi takdim ederek, Afrin’deki askerlerimize selam gönderdi. TURBEM +1 Kafe öğrencilerinin de konuklara kahvaltı servis ettiği organizasyonda konuşan Başkan Şirin ise, “Engelli kardeşlerimiz için el birliği ile önümüzdeki süreçte çok daha güzel hizmetlere imza atacağız” dedi.

Turgutlu Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okuluna destek amaçlı düzenlenen kahvaltıya Kaymakam Uğur Turan, Belediye Başkanı Turgay Şirin, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Okul Müdürü Mehmet Yenir, hayırseverler Ekrem Gürel, Firdevs Gürel ile organizasyonu düzenleyen Jale Kutluel de yer aldı. Turgutlu Belediyesi’nin açtığı ve engelli öğrencilerin gönüllü olarak görev yaptığı +1 Kafe çalışanları organizasyonda kahvaltı servis etti. Bir konuşma yapan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Turgutlu Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin topluma kazandırılması için elimizden ne gelirse yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Atatepe’de bulunan TURBEM’de +1 Kafemizi hizmete sokarak burada özel kardeşlerimizin topluma faydalı birey olması yönünde adım attık. Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu’muzun eksiklerini giderme adına buradayız. Engelli kardeşlerimiz için el birliği, hayırseverlerimizin de desteği ile önümüzdeki süreçte çok daha güzel hizmetlere imza atacağız. Bu iş yürek işi, sevgi işi. Yüreğinizi, sevginizi koyarsanız her işi başarırsınız. Engelli kardeşlerimiz ile ne zaman bir araya gelsek kendimi evimde gibi hissediyorum. Okulumuzda görev yapan öğretmenlerimizi bu işi yüreklerini koyarak severek yapıyorlar. Böyle bir organizasyonun içinde yer almaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Kahvaltı sonunda +1 Kafe’nin çalışan öğrencileri konuklara zeytin dalına sarılı teşekkür belgesi takdim ederek, Afrin’deki askerlerimize selam gönderdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.