Başkan Şirin, şampiyonları uğurladı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.02.2018 - 15:50, Güncelleme: 13.02.2018 - 15:50
 

Başkan Şirin, şampiyonları uğurladı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Antalya’da düzenlenecek olan Muay Thai Türkiye Şampiyonasında Turgutlu’yu temsil edecek olan Belediyespor’lu sporcuları uğurladı.Turgutlu Belediyespor adına yarışacak sporculara başarı dileklerini...
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Antalya’da düzenlenecek olan Muay Thai Türkiye Şampiyonasında Turgutlu’yu temsil edecek olan Belediyespor’lu sporcuları uğurladı.Turgutlu Belediyespor adına yarışacak sporculara başarı dileklerini sunan Başkan Şirin, genç sporculara güveninin tam olduğunu söyledi. Başkan Şirin, “Gençlerimizin hepsi Türkiye derecesi elde etmiş sporcular. Her birinin çeşitli yaş gruplarında Türkiye dereceleri, Türkiye şampiyonlukları var. Şimdi de onları Antalya’ya uğurluyoruz. Eminim ki oradan da şampiyonluklar ve dereceler ile döneceklerdir. Bizler Turgutlu Belediyesi olarak onların her zaman yanındayız. Kendileri başarılar diliyorum” dedi. Antrenör Tayfun Özcan ise, “Turgutlu Belediyespor çatısı altında yarışmaktan her zaman gurur duyuyoruz. Başkanımıza bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Şampiyonadan dereceler ile döneceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Sporcularımıza güveniyorum” şeklinde konuştu.
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Antalya’da düzenlenecek olan Muay Thai Türkiye Şampiyonasında Turgutlu’yu temsil edecek olan Belediyespor’lu sporcuları uğurladı.Turgutlu Belediyespor adına yarışacak sporculara başarı dileklerini...

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Antalya’da düzenlenecek olan Muay Thai Türkiye Şampiyonasında Turgutlu’yu temsil edecek olan Belediyespor’lu sporcuları uğurladı.

Turgutlu Belediyespor adına yarışacak sporculara başarı dileklerini sunan Başkan Şirin, genç sporculara güveninin tam olduğunu söyledi. Başkan Şirin, “Gençlerimizin hepsi Türkiye derecesi elde etmiş sporcular. Her birinin çeşitli yaş gruplarında Türkiye dereceleri, Türkiye şampiyonlukları var. Şimdi de onları Antalya’ya uğurluyoruz. Eminim ki oradan da şampiyonluklar ve dereceler ile döneceklerdir. Bizler Turgutlu Belediyesi olarak onların her zaman yanındayız. Kendileri başarılar diliyorum” dedi. Antrenör Tayfun Özcan ise, “Turgutlu Belediyespor çatısı altında yarışmaktan her zaman gurur duyuyoruz. Başkanımıza bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Şampiyonadan dereceler ile döneceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Sporcularımıza güveniyorum” şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.