Başkan Şirin’den 90 yıllık çınara ahde vefa

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2016 - 16:18, Güncelleme: 05.12.2016 - 16:18
 

Başkan Şirin’den 90 yıllık çınara ahde vefa

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 90 yaşındaki emekli öğretmen Yusuf Çakmak’ı evinde ziyaret etti. Başkan Şirin’in ziyareti Turgutlu’nun yaşayan değerlerinden Yusuf Çakmak’ı hayli mutlu etti.Turgutlu Belediye Başkanı Turgay...
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 90 yaşındaki emekli öğretmen Yusuf Çakmak’ı evinde ziyaret etti. Başkan Şirin’in ziyareti Turgutlu’nun yaşayan değerlerinden Yusuf Çakmak’ı hayli mutlu etti.Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, uzun yıllar eğitim camiasına hizmet eden ve binlerce öğrenci yetiştiren 90 yaşındaki emekli öğretmen Yusuf Çakmak’ı unutmayarak, kendisine ikamet ettiği Cumhuriyet Mahallesi Göktürk Sokak’ta sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Belediye Başkanlığı makamında düşünülen ancak Başkan Şirin’in 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde şehir dışında olması dolayısıyla gecikmeli gerçekleşen ziyaret ev ziyaretine dönüşürken, Yusuf Çakmak da bu durumdan hayli memnun olduğunu ifade etti. Çakmak’ın oğulları Ali ve Hüseyin ile kızı Nuray Çakmak, gelinleri Nuran, Selda ve Gülay, torunları Yusuf ve İpek tarafından karşılanan Başkan Şirin, emekli öğretmen Yusuf Çakmak’a çiçek ve üzerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafının yer aldığı saat hediye etti.Çakmak mutluluğunu paylaştıBayram havasının yaşandığı Göktürk Sokak’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yusuf Çakmak, Başkan Şirin’e ‘ayaklarınıza sağlık’ diyerek, “Bugün çok mutlu oldum. Yıllarca eğitime hizmet verdik, 1978 yılında emekli olarak o günden bugüne yaşamımızı idame ettiriyoruz. Ne mutlu ki bizleri hatırlayan değerli bir evladımız Belediye Başkanlığı yapıyor. Allah güç kuvvet versin, çalışmalarındaki başarılarının devamını dilesin” dedi.Çakmak, öğretmenlik yıllarındaki anılarını paylaşırken, Başkan Şirin ile birlikte uzun yıllar görev yaparak emekli olduğu eski adıyla İnkılap İlkokulu olan Samiye Nuri Sevil İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etmek istediğini söyledi.Geçmişten günümüze sohbet ettilerTurgutlu’nun yaşayan değerlerinden biri olan Yusuf Çakmak ve ailesine sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı teşekkür eden Başkan Şirin de Çakmak’a en kısa zamanda emekli olduğu okulu ziyaret etme sözü vererek şunları söyledi: “Değerli Yusuf Amcamız’dan Allah razı olsun ki bizleri böylesi güzel bir günde bir araya getirdi. 90 yılı geride bırakıp da hala taze olan anılarıyla geçmişe gittik, eğitim hayatı boyunca yaşadıklarını kendinden dinledik. Allah kendilerine uzun ömürler versin. Her zaman başımızın üzerinde yeri var. İnşallah en kısa sürede o çok özlediği okulunu birlikte ziyaret etme fırsatı bulur, onun mutluluğunu arttırırız. Bir kez daha geçmiş 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, kalem tutan ellerinden öpmenin nasip olduğu Yusuf Amcam’a teşekkür ediyorum. Sevgi ve saygı bağlarının bu kadar güçlü olduğu bir aileye sahip olması herkese nasip olmayacak bir yaşam sürmesine olanak sağladığı düşüncesindeyim. Bu anlamda değerli aile bireylerine de sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum” dedi.Ziyarette geçmişten günümüze Turgutlu’ya dair anılar da paylaşıldı. Aile fertleri de ziyaretten mutluluk duyduklarını ifade ederek, babaları Yusuf Çakmak’ın iyi bir baba olmasının yanında iyi bir aile büyüğü olduğunu söyleyerek, Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür etti.
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 90 yaşındaki emekli öğretmen Yusuf Çakmak’ı evinde ziyaret etti. Başkan Şirin’in ziyareti Turgutlu’nun yaşayan değerlerinden Yusuf Çakmak’ı hayli mutlu etti.Turgutlu Belediye Başkanı Turgay...
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 90 yaşındaki emekli öğretmen Yusuf Çakmak’ı evinde ziyaret etti. Başkan Şirin’in ziyareti Turgutlu’nun yaşayan değerlerinden Yusuf Çakmak’ı hayli mutlu etti.
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, uzun yıllar eğitim camiasına hizmet eden ve binlerce öğrenci yetiştiren 90 yaşındaki emekli öğretmen Yusuf Çakmak’ı unutmayarak, kendisine ikamet ettiği Cumhuriyet Mahallesi Göktürk Sokak’ta sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Belediye Başkanlığı makamında düşünülen ancak Başkan Şirin’in 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde şehir dışında olması dolayısıyla gecikmeli gerçekleşen ziyaret ev ziyaretine dönüşürken, Yusuf Çakmak da bu durumdan hayli memnun olduğunu ifade etti. Çakmak’ın oğulları Ali ve Hüseyin ile kızı Nuray Çakmak, gelinleri Nuran, Selda ve Gülay, torunları Yusuf ve İpek tarafından karşılanan Başkan Şirin, emekli öğretmen Yusuf Çakmak’a çiçek ve üzerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafının yer aldığı saat hediye etti.

Çakmak mutluluğunu paylaştı
Bayram havasının yaşandığı Göktürk Sokak’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yusuf Çakmak, Başkan Şirin’e ‘ayaklarınıza sağlık’ diyerek, “Bugün çok mutlu oldum. Yıllarca eğitime hizmet verdik, 1978 yılında emekli olarak o günden bugüne yaşamımızı idame ettiriyoruz. Ne mutlu ki bizleri hatırlayan değerli bir evladımız Belediye Başkanlığı yapıyor. Allah güç kuvvet versin, çalışmalarındaki başarılarının devamını dilesin” dedi.
Çakmak, öğretmenlik yıllarındaki anılarını paylaşırken, Başkan Şirin ile birlikte uzun yıllar görev yaparak emekli olduğu eski adıyla İnkılap İlkokulu olan Samiye Nuri Sevil İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etmek istediğini söyledi.

Geçmişten günümüze sohbet ettiler
Turgutlu’nun yaşayan değerlerinden biri olan Yusuf Çakmak ve ailesine sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı teşekkür eden Başkan Şirin de Çakmak’a en kısa zamanda emekli olduğu okulu ziyaret etme sözü vererek şunları söyledi: “Değerli Yusuf Amcamız’dan Allah razı olsun ki bizleri böylesi güzel bir günde bir araya getirdi. 90 yılı geride bırakıp da hala taze olan anılarıyla geçmişe gittik, eğitim hayatı boyunca yaşadıklarını kendinden dinledik. Allah kendilerine uzun ömürler versin. Her zaman başımızın üzerinde yeri var. İnşallah en kısa sürede o çok özlediği okulunu birlikte ziyaret etme fırsatı bulur, onun mutluluğunu arttırırız. Bir kez daha geçmiş 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, kalem tutan ellerinden öpmenin nasip olduğu Yusuf Amcam’a teşekkür ediyorum. Sevgi ve saygı bağlarının bu kadar güçlü olduğu bir aileye sahip olması herkese nasip olmayacak bir yaşam sürmesine olanak sağladığı düşüncesindeyim. Bu anlamda değerli aile bireylerine de sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum” dedi.
Ziyarette geçmişten günümüze Turgutlu’ya dair anılar da paylaşıldı. Aile fertleri de ziyaretten mutluluk duyduklarını ifade ederek, babaları Yusuf Çakmak’ın iyi bir baba olmasının yanında iyi bir aile büyüğü olduğunu söyleyerek, Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.