Başkan Şirin’den altyapı sporcularına tam destek

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2018 - 14:40, Güncelleme: 30.01.2018 - 14:40
 

Başkan Şirin’den altyapı sporcularına tam destek

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, yeniden yapılanmaya gidilen ve her yaş grubunda iddialı hedefleri bulunan Turgutluspor altyapı oyuncularıyla bir araya geldi.Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutluspor Kulüp Başkanı Hakan Sezer...
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, yeniden yapılanmaya gidilen ve her yaş grubunda iddialı hedefleri bulunan Turgutluspor altyapı oyuncularıyla bir araya geldi.Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutluspor Kulüp Başkanı Hakan Sezer ile birlikte 2017 yılının Eylül ayında yeniden yapılanma içerisine giren ve 9 grup halinde liglerde mücadele eden Turgutluspor Akademi Ligi oyuncularının antremanlarını izledi, teknik heyet ve sporcularla bir araya geldi. Konuşmalarıyla yaklaşık 150 sporcuya moral veren Başkan Şirin, kendilerine olan inançlarının tam olduğunu belirterek, minik sporcular ile de pas çalışması yaptı. Renkli görüntülerin oluştuğu sahada takımların durumları hakkında antrenörlerinden bilgi alan Belediye Başkanı Turgay Şirin yaptığı açıklamada, “Bugün Turgutluspor’un alt yapısında yer alan tüm takımlarımızı görme imkanı bulduk. 2017 yılının Eylül ayında akademi şeklinde faaliyete geçen altyapımız değişik yaş grupları ile müsabakalara katılmaya başladı. Burada hedefimiz gelecekte Turgutluspor’da özellikle kendi alt yapısından yetişmiş oyuncularımızı görmek ve yetiştirmek. Turgutluspor’un ileride sağlam temellerini oluşturmak için gençlerimizi buluşturmak. U10 yaş grubu ile U14 yaş grubu arasındaki takımlarımız yerel liglerde mücadele ediyor. Ayrıca U15 yaş grubu ile U19 yaş grubu arasındaki takımlarımız da ulusal liglerde mücadele ediyor. Bugün onlarla bir araya geldik. Onların çalışmalarına şevk ve heyecan katmak istedik” dedi.Futbolun içinden gelen biri olarak gençlerin çocukların heyecanına ortak olmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Şirin, antremanları izleyerek çocuklarına destek olan aileler ile de bir araya geldi. Başkan Şirin, “İşte ailelerimi burada. Çocuklarını izliyorlar, yakından takip ediyorlar. Bizler de bundan sonraki süreçte hem bireysel anlamda he kurumsal anlamda çocuklarımızın önünü açmak adına onlara sağlam bir gelecek oluşturmak adına bu tür faaliyetlerimizi arttırarak devam ettireceğiz. Bugün Turgutluspor’un geleceğinin garanti altında olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ama bunun ötesinde bizim göreve geldiğimiz günden bu yana dile getirdiğimiz konu ‘Turgutlu’nun bir spor kenti’ haline dönüşmesidir. Bugün bu iddiamızı arkamızda bir sporcu ordusuyla desteklenmiş olduğunu görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah çocuklarımız bir yandan eğitimlerini bir yandan sportif gelişimlerini desteklerimizle sürdürecekler. İnşallah bireysel anlamda da yarınlarındaki ideallerine kavuşmuş olurlar. Bugün 23 kişilik Turgutluspor A takım kadrosunda 9 kişinin alt yapıdan olması bu akademi liglerini ve alt yapıya verilen önemin göstergesidir. Önümüzdeki yıllarda bu sayıların daha da artacağını düşünüyorum. Çocuklarımızın gençlerimizin önünü açmak ve onlara destek olmak bizim öncelikli hedefimiz. Gençlerimizin yarınlarının çok daha güzel olması ümidiyle de hepsini tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, yeniden yapılanmaya gidilen ve her yaş grubunda iddialı hedefleri bulunan Turgutluspor altyapı oyuncularıyla bir araya geldi.Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutluspor Kulüp Başkanı Hakan Sezer...

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, yeniden yapılanmaya gidilen ve her yaş grubunda iddialı hedefleri bulunan Turgutluspor altyapı oyuncularıyla bir araya geldi.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutluspor Kulüp Başkanı Hakan Sezer ile birlikte 2017 yılının Eylül ayında yeniden yapılanma içerisine giren ve 9 grup halinde liglerde mücadele eden Turgutluspor Akademi Ligi oyuncularının antremanlarını izledi, teknik heyet ve sporcularla bir araya geldi. Konuşmalarıyla yaklaşık 150 sporcuya moral veren Başkan Şirin, kendilerine olan inançlarının tam olduğunu belirterek, minik sporcular ile de pas çalışması yaptı. Renkli görüntülerin oluştuğu sahada takımların durumları hakkında antrenörlerinden bilgi alan Belediye Başkanı Turgay Şirin yaptığı açıklamada, “Bugün Turgutluspor’un alt yapısında yer alan tüm takımlarımızı görme imkanı bulduk. 2017 yılının Eylül ayında akademi şeklinde faaliyete geçen altyapımız değişik yaş grupları ile müsabakalara katılmaya başladı. Burada hedefimiz gelecekte Turgutluspor’da özellikle kendi alt yapısından yetişmiş oyuncularımızı görmek ve yetiştirmek. Turgutluspor’un ileride sağlam temellerini oluşturmak için gençlerimizi buluşturmak. U10 yaş grubu ile U14 yaş grubu arasındaki takımlarımız yerel liglerde mücadele ediyor. Ayrıca U15 yaş grubu ile U19 yaş grubu arasındaki takımlarımız da ulusal liglerde mücadele ediyor. Bugün onlarla bir araya geldik. Onların çalışmalarına şevk ve heyecan katmak istedik” dedi.

Futbolun içinden gelen biri olarak gençlerin çocukların heyecanına ortak olmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Şirin, antremanları izleyerek çocuklarına destek olan aileler ile de bir araya geldi. Başkan Şirin, “İşte ailelerimi burada. Çocuklarını izliyorlar, yakından takip ediyorlar. Bizler de bundan sonraki süreçte hem bireysel anlamda he kurumsal anlamda çocuklarımızın önünü açmak adına onlara sağlam bir gelecek oluşturmak adına bu tür faaliyetlerimizi arttırarak devam ettireceğiz. Bugün Turgutluspor’un geleceğinin garanti altında olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ama bunun ötesinde bizim göreve geldiğimiz günden bu yana dile getirdiğimiz konu ‘Turgutlu’nun bir spor kenti’ haline dönüşmesidir. Bugün bu iddiamızı arkamızda bir sporcu ordusuyla desteklenmiş olduğunu görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah çocuklarımız bir yandan eğitimlerini bir yandan sportif gelişimlerini desteklerimizle sürdürecekler. İnşallah bireysel anlamda da yarınlarındaki ideallerine kavuşmuş olurlar. Bugün 23 kişilik Turgutluspor A takım kadrosunda 9 kişinin alt yapıdan olması bu akademi liglerini ve alt yapıya verilen önemin göstergesidir. Önümüzdeki yıllarda bu sayıların daha da artacağını düşünüyorum. Çocuklarımızın gençlerimizin önünü açmak ve onlara destek olmak bizim öncelikli hedefimiz. Gençlerimizin yarınlarının çok daha güzel olması ümidiyle de hepsini tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.