Başkan Şirin’den Gürkaş’a anlamlı hediye

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2016 - 15:34, Güncelleme: 01.12.2016 - 15:34
 

Başkan Şirin’den Gürkaş’a anlamlı hediye

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Türkiye Muharip Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Turgut Gürkaş Ve Jandarma Kıdemli Başçavuş Ayhan Daldaş’ı Makamında Ağırladı.
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Türkiye Muharip Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Turgut Gürkaş ve Jandarma Kıdemli Başçavuş Ayhan Daldaş’ı makamında ağırladı.Türkiye Muharip Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu Şubesi Başkanı Turgut Gürkaş, Jandarma Kıdemli Başçavuş Ayhan Daldaş ile birlikte Belediye Başkanı Turgay Şirin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Şirin’in, Turgutlulu gazilere ve şehit ailelerine verdiği destekten dolayı teşekkür eden Gürkaş, “Sağolsunlar Başkanımızı her daim yanımızda hissediyoruz. Gerek resmi programlar vesilesiyle gerekse şahsının ziyaretleriyle asla yalnız olmadığımızı biliyor; Türk Milleti’nin milli ve manevi değerlerimize olan duyarlılığıyla geleceğimize güvenle bakıyoruz. Belediyemizin de milli ve manevi duygularımıza sahip çıkarak gerçekleştirdiği çalışmalardan gurur duyuyoruz. Değerli Başkanımız ve ekibine çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi.Başkan Şirin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Biliyoruz ki şehitlerimiz anısına, şehit ailelerimize ne yapsak ve ne söylesek haklarını helal etme noktasında hep eksik kalacağız. Zira bu ülke için canlarını ortaya koyan değerli gazilerimiz de her daim baştacımız. Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğimiz sivil toplum kuruluşları içerisinde en çok ön plana çıkması gereken derneğimizdir. Bu anlamda onların taleplerini bugüne dek göz ardı etmedik. Birlikte gerçekten güzel ve anlamlı çalışmalara imza attık. Bundan sonra da atacağımıza şüphem yok” diye konuştu.Başkan Şirin, Türkiye Muharip Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu Şubesi Başkanı Turgut Gürkaş’a Şehitler Kabristanlığı’nda çekilen bir fotoğrafı takdim ederek, “Aziz şehitlerimizin ruhu şad, mekanları cennet olsun. Dualarımız her daim onlarla” dedi.Gürkaş da anlamlı takdiminden dolayı Başkan Şirin’e teşekkür ederek, fotoğrafın derneğin baş köşesinde yer alacağını ifade etti.
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Türkiye Muharip Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Turgut Gürkaş Ve Jandarma Kıdemli Başçavuş Ayhan Daldaş’ı Makamında Ağırladı.
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Türkiye Muharip Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Turgut Gürkaş ve Jandarma Kıdemli Başçavuş Ayhan Daldaş’ı makamında ağırladı.
Türkiye Muharip Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu Şubesi Başkanı Turgut Gürkaş, Jandarma Kıdemli Başçavuş Ayhan Daldaş ile birlikte Belediye Başkanı Turgay Şirin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Şirin’in, Turgutlulu gazilere ve şehit ailelerine verdiği destekten dolayı teşekkür eden Gürkaş, “Sağolsunlar Başkanımızı her daim yanımızda hissediyoruz. Gerek resmi programlar vesilesiyle gerekse şahsının ziyaretleriyle asla yalnız olmadığımızı biliyor; Türk Milleti’nin milli ve manevi değerlerimize olan duyarlılığıyla geleceğimize güvenle bakıyoruz. Belediyemizin de milli ve manevi duygularımıza sahip çıkarak gerçekleştirdiği çalışmalardan gurur duyuyoruz. Değerli Başkanımız ve ekibine çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi.
Başkan Şirin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Biliyoruz ki şehitlerimiz anısına, şehit ailelerimize ne yapsak ve ne söylesek haklarını helal etme noktasında hep eksik kalacağız. Zira bu ülke için canlarını ortaya koyan değerli gazilerimiz de her daim baştacımız. Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğimiz sivil toplum kuruluşları içerisinde en çok ön plana çıkması gereken derneğimizdir. Bu anlamda onların taleplerini bugüne dek göz ardı etmedik. Birlikte gerçekten güzel ve anlamlı çalışmalara imza attık. Bundan sonra da atacağımıza şüphem yok” diye konuştu.
Başkan Şirin, Türkiye Muharip Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu Şubesi Başkanı Turgut Gürkaş’a Şehitler Kabristanlığı’nda çekilen bir fotoğrafı takdim ederek, “Aziz şehitlerimizin ruhu şad, mekanları cennet olsun. Dualarımız her daim onlarla” dedi.
Gürkaş da anlamlı takdiminden dolayı Başkan Şirin’e teşekkür ederek, fotoğrafın derneğin baş köşesinde yer alacağını ifade etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.