Başkan Uçak’tan Alaşehirlilere bayram hediyesi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.08.2018 - 16:20, Güncelleme: 23.08.2018 - 16:20
 

Başkan Uçak’tan Alaşehirlilere bayram hediyesi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’nün destekleriyle Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda yapımı tamamlanan ışıklı ve müzikli havuz vatandaşların hizmetine açıldı.Alaşehir’in gözbebeği Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda...
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’nün destekleriyle Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda yapımı tamamlanan ışıklı ve müzikli havuz vatandaşların hizmetine açıldı.Alaşehir’in gözbebeği Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda yenileme çalışmaları tamamlandı. Meydan havuzunda yürütülen havuz genişletme, ışıklandırma ve ses sistemi çalışmalarının tamamlanmasının ardından, ışıklı ve müzikli havuz sistemi vatandaşların coşkulu ilgisiyle hizmete açıldı. Açılışın ardından süs havuzunun başında toplanan vatandaşlar, arka fondaki müzik eşliğinde suların renklerle dansını ilgiliyle izlediler. Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak da, vatandaşlarla birlikte havuzdaki ışıklı gösteriyi izlemeyi ihmal etmedi.Açılışta konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, "Meydanımızda bulunan havuz modern bir tasarım ve teknolojik donanımlarla hazırlanarak bayramın ikinci gününde vatandaşlarımızın hizmetine açıldı. Vatandaşlarımızın, özellikle çocuklarımızın ilgisi bizleri de çok mutlu etti. Başta her projemizde olduğu gibi bu projemizde de bizlerden desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve ekibine teşekkürlerimi sunar, ışıklı ve müzikli havuzumuzun tüm Alaşehirlilerimize hayırlı olmasını dileriz. Tüm vatandaşlarımıza keyifli seyirler dilerim" dedi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’nün destekleriyle Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda yapımı tamamlanan ışıklı ve müzikli havuz vatandaşların hizmetine açıldı.Alaşehir’in gözbebeği Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda...

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’nün destekleriyle Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda yapımı tamamlanan ışıklı ve müzikli havuz vatandaşların hizmetine açıldı.

Alaşehir’in gözbebeği Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda yenileme çalışmaları tamamlandı. Meydan havuzunda yürütülen havuz genişletme, ışıklandırma ve ses sistemi çalışmalarının tamamlanmasının ardından, ışıklı ve müzikli havuz sistemi vatandaşların coşkulu ilgisiyle hizmete açıldı. Açılışın ardından süs havuzunun başında toplanan vatandaşlar, arka fondaki müzik eşliğinde suların renklerle dansını ilgiliyle izlediler. Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak da, vatandaşlarla birlikte havuzdaki ışıklı gösteriyi izlemeyi ihmal etmedi.

Açılışta konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, "Meydanımızda bulunan havuz modern bir tasarım ve teknolojik donanımlarla hazırlanarak bayramın ikinci gününde vatandaşlarımızın hizmetine açıldı. Vatandaşlarımızın, özellikle çocuklarımızın ilgisi bizleri de çok mutlu etti. Başta her projemizde olduğu gibi bu projemizde de bizlerden desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve ekibine teşekkürlerimi sunar, ışıklı ve müzikli havuzumuzun tüm Alaşehirlilerimize hayırlı olmasını dileriz. Tüm vatandaşlarımıza keyifli seyirler dilerim" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.