Basketbol Adamları Derneğinden Başkan Ergün’e onur ödülü

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.09.2018 - 14:03, Güncelleme: 04.09.2018 - 14:03
 

Basketbol Adamları Derneğinden Başkan Ergün’e onur ödülü

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Basketbol Adamları Derneğinin bu yıl 13. kez gerçekleştirdiği “Geleneksel Basketbol Oskarları” ödüllerinde, onur ödülü almaya layık görüldü.Basketbol Adamları Derneği, geleneksel...
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Basketbol Adamları Derneğinin bu yıl 13. kez gerçekleştirdiği “Geleneksel Basketbol Oskarları” ödüllerinde, onur ödülü almaya layık görüldü.Basketbol Adamları Derneği, geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl 13.’sü gerçekleştirilen “Geleneksel Basketbol Oskarları” ile spora uzun yıllar çeşitli branşlarda hizmet edenlere verdiği “Spor Hizmet Ödülleri”, İzmir’in Bornova ilçesinde bulunan Dramalılar Köşkü’nde sahiplerini buldu. Düzenlenen programa Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan, Basketbol Adamları Derneği Başkanı Avni Erboy, Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Cihat Taysi, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Üyesi Gökmen Aytaç katılım gösterdi. Ödüller takdim edilirken Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün adına onur ödülünü, Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan, Manisa BBSK Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Aytaç’a teslim etti. Gökmen Aytaç ödül konuşmasında, “Bu güzel ve kıymetli ödülü aldığımız için Başkanımız Cengiz Ergün ve tüm Manisalılar adına Basketbol Adamları Derneği Yönetim Kuruluna çok teşekkür ediyoruz” dedi. Ödül töreni, düzenlenen kokteyl eşliğinde sona erdi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Basketbol Adamları Derneğinin bu yıl 13. kez gerçekleştirdiği “Geleneksel Basketbol Oskarları” ödüllerinde, onur ödülü almaya layık görüldü.Basketbol Adamları Derneği, geleneksel...

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Basketbol Adamları Derneğinin bu yıl 13. kez gerçekleştirdiği “Geleneksel Basketbol Oskarları” ödüllerinde, onur ödülü almaya layık görüldü.

Basketbol Adamları Derneği, geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl 13.’sü gerçekleştirilen “Geleneksel Basketbol Oskarları” ile spora uzun yıllar çeşitli branşlarda hizmet edenlere verdiği “Spor Hizmet Ödülleri”, İzmir’in Bornova ilçesinde bulunan Dramalılar Köşkü’nde sahiplerini buldu. Düzenlenen programa Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan, Basketbol Adamları Derneği Başkanı Avni Erboy, Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Cihat Taysi, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Üyesi Gökmen Aytaç katılım gösterdi. Ödüller takdim edilirken Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün adına onur ödülünü, Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan, Manisa BBSK Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Aytaç’a teslim etti. Gökmen Aytaç ödül konuşmasında, “Bu güzel ve kıymetli ödülü aldığımız için Başkanımız Cengiz Ergün ve tüm Manisalılar adına Basketbol Adamları Derneği Yönetim Kuruluna çok teşekkür ediyoruz” dedi. Ödül töreni, düzenlenen kokteyl eşliğinde sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.