Baybatur’dan milli irade vurgusu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2016 - 15:11, Güncelleme: 06.12.2016 - 15:11
 

Baybatur’dan milli irade vurgusu

Millet iradesinin her tür iradenin üzerinde bir güç olduğuna vurgu yapan TBMM Güvenlik, İstihbarat ve Milli Savunma Komisyonları Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, atanmışların gölgesinde jakoben bir anlayışla işleyen kurumların AK...
Millet iradesinin her tür iradenin üzerinde bir güç olduğuna vurgu yapan TBMM Güvenlik, İstihbarat ve Milli Savunma Komisyonları Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, atanmışların gölgesinde jakoben bir anlayışla işleyen kurumların AK Parti iktidarları döneminde demokratik hüviyete kavuştuğunu söyledi.Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği’nin 2017 yılı bütçe önerisi hakkında AK Parti Grubu adına söz alan TBMM Güvenlik, İstihbarat ve Milli Savunma Komisyonları Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, darbe dönemlerinde özellikle 28 Şubat post-modern darbeyi organize eden, adeta lojistik sağlayan MGK’nın AK Parti hükümetleri döneminde yapılan değişiklikle sivilleştirildiğine dikkat çekti. Baybatur, "Demokrasiyi özümsemiş Milli Güvenlik Kurulu’nun darbelere ışık tutan değil, darbelere karşı duran bir hüviyete kavuşmuş olması demokrasimiz için büyük ve önemli bir aşamadır. Nitekim, 15 Temmuz gecesi başta Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin emrinde anayasal bir organ olarak MGK’nın, yaşanan FETÖ terör ve casusluk örgütünün darbe girişiminin karşısında bir duruş sergilemesi gelinen noktayı özetlemektedir" dedi.
Millet iradesinin her tür iradenin üzerinde bir güç olduğuna vurgu yapan TBMM Güvenlik, İstihbarat ve Milli Savunma Komisyonları Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, atanmışların gölgesinde jakoben bir anlayışla işleyen kurumların AK...
Millet iradesinin her tür iradenin üzerinde bir güç olduğuna vurgu yapan TBMM Güvenlik, İstihbarat ve Milli Savunma Komisyonları Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, atanmışların gölgesinde jakoben bir anlayışla işleyen kurumların AK Parti iktidarları döneminde demokratik hüviyete kavuştuğunu söyledi.
Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği’nin 2017 yılı bütçe önerisi hakkında AK Parti Grubu adına söz alan TBMM Güvenlik, İstihbarat ve Milli Savunma Komisyonları Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, darbe dönemlerinde özellikle 28 Şubat post-modern darbeyi organize eden, adeta lojistik sağlayan MGK’nın AK Parti hükümetleri döneminde yapılan değişiklikle sivilleştirildiğine dikkat çekti. Baybatur, "Demokrasiyi özümsemiş Milli Güvenlik Kurulu’nun darbelere ışık tutan değil, darbelere karşı duran bir hüviyete kavuşmuş olması demokrasimiz için büyük ve önemli bir aşamadır. Nitekim, 15 Temmuz gecesi başta Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin emrinde anayasal bir organ olarak MGK’nın, yaşanan FETÖ terör ve casusluk örgütünün darbe girişiminin karşısında bir duruş sergilemesi gelinen noktayı özetlemektedir" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.