Bebekli’de dere taşkınları son buluyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2016 - 13:38, Güncelleme: 16.11.2016 - 13:38
 

Bebekli’de dere taşkınları son buluyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula’nın Bebekli Mahallesindeki derede ıslah çalışması yaparak, yaklaşan yağışlar öncesinde taşkınlar için önlem aldı.MASKİ Genel Müdürlüğü,...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula’nın Bebekli Mahallesindeki derede ıslah çalışması yaparak, yaklaşan yağışlar öncesinde taşkınlar için önlem aldı.MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki su taşkınlarını önlemek amacıyla geliştirdiği dere ıslah projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. MASKİ, Kula’nın Bebekli Mahallesinde aşırı yağışlarda meydana gelen su baskınlarının önüne geçmek için çalışma yürütüyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Bebekli Mahallesinde yer alan derede 100 metrelik istinat duvarı inşa ederek ıslah çalışmasını tamamladı. MASKİ’nin mahallede gerçekleştirdiği çalışmaları Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Önder Baştürk ile birlikte yakından takip etti.“Yağışlı havalarda vatandaşlarımız mağdur oluyordu”MASKİ tarafından mahallede yapılan dere ıslah çalışmayla ilgili açıklamada bulunan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “İlçemizin Bebekli Mahallesindeki derede aşırı yağışlarda vatandaşlarımızın mağdur olmasına sebep olan taşkınlar meydana geliyordu. MASKİ Genel Müdürlüğü’müzün başlatmış olduğu çalışma hızla tamamlanarak deremiz ıslah edildi. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Sayın Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü’müz Yaşar Coşkun’a ilçemize sunulan hizmetler konusunda verdikleri destekten ötürü çok teşekkür ederim” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula’nın Bebekli Mahallesindeki derede ıslah çalışması yaparak, yaklaşan yağışlar öncesinde taşkınlar için önlem aldı.MASKİ Genel Müdürlüğü,...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula’nın Bebekli Mahallesindeki derede ıslah çalışması yaparak, yaklaşan yağışlar öncesinde taşkınlar için önlem aldı.
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki su taşkınlarını önlemek amacıyla geliştirdiği dere ıslah projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. MASKİ, Kula’nın Bebekli Mahallesinde aşırı yağışlarda meydana gelen su baskınlarının önüne geçmek için çalışma yürütüyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Bebekli Mahallesinde yer alan derede 100 metrelik istinat duvarı inşa ederek ıslah çalışmasını tamamladı. MASKİ’nin mahallede gerçekleştirdiği çalışmaları Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Önder Baştürk ile birlikte yakından takip etti.
“Yağışlı havalarda vatandaşlarımız mağdur oluyordu”
MASKİ tarafından mahallede yapılan dere ıslah çalışmayla ilgili açıklamada bulunan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “İlçemizin Bebekli Mahallesindeki derede aşırı yağışlarda vatandaşlarımızın mağdur olmasına sebep olan taşkınlar meydana geliyordu. MASKİ Genel Müdürlüğü’müzün başlatmış olduğu çalışma hızla tamamlanarak deremiz ıslah edildi. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Sayın Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü’müz Yaşar Coşkun’a ilçemize sunulan hizmetler konusunda verdikleri destekten ötürü çok teşekkür ederim” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.