Belediye ekipleri okulları güzelleştirmeye başladı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.07.2017 - 14:44, Güncelleme: 05.07.2017 - 14:44
 

Belediye ekipleri okulları güzelleştirmeye başladı

Şehzadeler Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Okulların tatile girmesiyle birlikte Necatibey İlkokulunda boyama çalışması başlattı.Şehzadeler Belediyesine bağlı ekipler Manisa’nın köklü okullarından biri olan Necatibey...
Şehzadeler Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Okulların tatile girmesiyle birlikte Necatibey İlkokulunda boyama çalışması başlattı.Şehzadeler Belediyesine bağlı ekipler Manisa’nın köklü okullarından biri olan Necatibey İlkokulu iç cephe boyama çalışması başlattı. Okulların tatil olması ile birlikte ihtiyaç duyulan okullarda tadilat ve boyama çalışmaları yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak imkanlarımız çerçevesinde eğitime olan desteklerimizi sürdürüyoruz. Bu bağlamda her yaz okulların tatil olmasının hemen ardından Şehzadeler ilçemizde ihtiyaç duyulan tüm okullarda tadilat, tamirat, çevre düzenlemesi ve boya badana çalışmaları yapıyoruz. Canlı Sex Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Necatibey İlkokulumuzun da iç cephesinin boyanma ihtiyacı vardır. Bu noktada belediyemize bağlı ekipler okulun boyanması için bir çalışma başlattılar. Bunun yanı sıra 65 mahallemizde ki diğer okullarda da ihtiyaç duyulan yerlerde ekiplerimiz çalışmalarını yapıyorlar. Şehzadeler ilçemizde eğitim kalitesinin daha iyi seviyelerde gelmesi için belediye olarak destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.
Şehzadeler Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Okulların tatile girmesiyle birlikte Necatibey İlkokulunda boyama çalışması başlattı.Şehzadeler Belediyesine bağlı ekipler Manisa’nın köklü okullarından biri olan Necatibey...

Şehzadeler Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Okulların tatile girmesiyle birlikte Necatibey İlkokulunda boyama çalışması başlattı.

Şehzadeler Belediyesine bağlı ekipler Manisa’nın köklü okullarından biri olan Necatibey İlkokulu iç cephe boyama çalışması başlattı. Okulların tatil olması ile birlikte ihtiyaç duyulan okullarda tadilat ve boyama çalışmaları yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak imkanlarımız çerçevesinde eğitime olan desteklerimizi sürdürüyoruz. Bu bağlamda her yaz okulların tatil olmasının hemen ardından Şehzadeler ilçemizde ihtiyaç duyulan tüm okullarda tadilat, tamirat, çevre düzenlemesi ve boya badana çalışmaları yapıyoruz. Canlı Sex Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Necatibey İlkokulumuzun da iç cephesinin boyanma ihtiyacı vardır. Bu noktada belediyemize bağlı ekipler okulun boyanması için bir çalışma başlattılar. Bunun yanı sıra 65 mahallemizde ki diğer okullarda da ihtiyaç duyulan yerlerde ekiplerimiz çalışmalarını yapıyorlar. Şehzadeler ilçemizde eğitim kalitesinin daha iyi seviyelerde gelmesi için belediye olarak destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.